Tijdens een vakantie spreekt  Astrid van den Boom toevallig met Lysanne Burgmeijer (Rochewood): “Ik ken haar vanuit mijn netwerk. Ik was op dat moment aan het nadenken hoe ik verder wilde. Ik zat prima bij a.s.r. en tegelijkertijd stond ik open voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde namelijk graag meer naar buiten tijdens mijn werk.”

“De persoonlijke benadering in het bericht van Lysanne viel mij meteen op. Daarnaast had ik positieve ervaringen met De Kruijf Letselschade. Een gesprek met Henk-Jan en Anneke van De Kruijf Letselschade was het logische gevolg.”

Persoonlijke begeleiding bij een kleine organisatie 
Een goede klik en de werkwijze van Henk-Jan en Anneke zorgen er voor dat Astrid de overstap maakt: “Het is natuurlijk totaal wat anders dan een grote organisatie zoals a.s.r. Toch sprak het mij aan. Ik ben ervan overtuigd dat je bij een kleine organisatie meer persoonlijke begeleiding krijgt.” Inmiddels is Astrid bijna een jaar werkzaam bij De Kruijf. Ze heeft de titel Nivre Register Expert behaald en kijkt terug op een geslaagd eerste jaar: “Ik kan zeker de conclusie trekken dat ik een goede keuze heb gemaakt!”

Veel vrijheid en ruimte voor je eigen visie
Astrid krijgt in haar werk veel vrijheid: “Vaak betekent dit dat je in het diepe wordt gegooid, maar dat is hier niet het geval. Ik krijg goede begeleiding en door de ruime ervaring en kennis van Henk-Jan en Anneke leer ik erg veel. Er wordt bijvoorbeeld geen onderscheid gemaakt in dossiers. Natuurlijk is de hoofdbehandelaar eindverantwoordelijk, maar je mag met alle dossiers meedenken en je visie erop laten schijnen. Zo versterken we elkaar en creeëren we leerzame momenten.”

Goede werk- en privé balans
Een werkweek van een letselschadebehandelaar is zo gevuld. Astrid zit ook niet om werk verlegen: “We hebben veel interessante opdrachtgevers. Qua drukte is het goed te doen. Je krijgt de ruimte om je grenzen aan te geven en daar wordt echt rekening mee gehouden. Dit zorgt voor een fijne werksfeer. Vaak spreken we één keer per week met elkaar op kantoor af. Dan is het echt leuk om elkaar weer te zien en te spreken en met elkaar te sparren over dossiers.”

Ruimte voor een nieuwe collega   
Astrid was de eerste collega naast Henk-Jan en Anneke. Nu is er ruimte voor een tweede collega: “Ik ben het afgelopen jaar echt goed opgenomen in het team. Het familiebedrijf voelt huiselijk en vertrouwd. Er is sprake van korte lijntjes. Ik kan Henk-Jan en Anneke overal voor benaderen. Dit geeft ook zeker kansen voor onze nieuwe collega. Als je graag meer kennis op wilt doen, interesse hebt om in de buitendienst te werken en slachtofferbezoeken af te leggen óf Nivre Register Expert wilt worden, dan kan ik uit eigen ervaring zeggen dat dit een goede stap is!

Bekijk de vacatures en ontdek of dit jouw volgende stap is. 

Bekijk de vacatures
whatsappimage2023-06-27at17.38.38-1366x809