Freelance opdrachten

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk, de markt en organisaties in het bank- en verzekeringswezen voor allerlei vakspecialisten in te zetten. Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past.

Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt, vormt de basis voor elke relatie die we aangaan. Een helder tarief dus, en duidelijkheid over onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer en mens horen daar in onze visie ook bij.

Bekijk onze freelance opdrachten

Als wij een passende opdracht voor je hebben gevonden, kunnen we op twee manieren met elkaar samenwerken. De organisatie waar jij aan de slag gaat, bepaalt welke samenwerkingsvorm het wordt.

Bij de modelovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met Rochewood voor de bemiddeling, zonder tussenkomst van een broker. Dit betekent dat wij jouw factuur kunnen voorfinancieren. Wij betalen jou binnen 14 dagen.

Bij de bemiddelingsovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met de broker die is aangesloten bij de opdrachtgever. Het facturatieproces tussen jou en de opdrachtgever verloopt, inclusief betaaltermijn, via de broker. Wij factureren maandelijks ons bemiddelingstarief aan jou op basis van de uren die je gewerkt hebt.