Freelance

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk, de markt en organisaties in het bank- en verzekeringswezen voor allerlei vakspecialisten in te zetten. Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past.

Bekijk onze freelance opdrachten

Bij de modelovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met Rochewood voor de bemiddeling, zonder tussenkomst van een broker. Dit betekent dat wij jouw factuur kunnen voorfinancieren. Wij betalen jou binnen 14 dagen.

Bij de bemiddelingsovereenkomst sluit je als freelancer een overeenkomst met de broker die is aangesloten bij de opdrachtgever. Het facturatieproces tussen jou en de opdrachtgever verloopt, inclusief betaaltermijn, via de broker. Wij factureren maandelijks ons bemiddelingstarief aan jou op basis van de uren die je gewerkt hebt.

Als Casemanager gespecialiseerd in verzuim? Als freelancer op zoek naar een netwerk om je bij aan te sluiten? Gebundeld en verbonden via Rochewood, bieden we via het collectief Samen Zelfstandig op interimbasis expertise aan organisaties die kampen met complexe verzuimproblematiek. Als lid kun je vertrouwen op het kwaliteitskeurmerk waar Rochewood als bemiddelaar om bekend staat. Alles wat je als freelancer van het collectief moet weten, vind je hier.

Ontdek Samen Zelfstandig