Bekijk actueel aanbod

Interim acceptant zakelijke schadeverzekeringen bij Rochewood

  • Nederland
  • Verzekeringen
  • Tarief in overleg
  • 32, 36 of 40 uur
  • Freelance
  • Mbo, Hbo

Ben jij (bijna) beschikbaar voor een vervolgopdracht als interim zakelijk acceptant? Of juist op zoek naar je eerste opdracht als freelancer? Lees dan verder voor meer informatie en stuur je gegevens in via de sollicitatiebutton

Jouw werkzaamheden als Interim acceptant wisselen per opdracht. Jij gaat aan de slag met acceptatiewerkzaamheden zoals het beoordelen, offreren en accepteren van de zakelijke risico’s. Maar ook verschillende conversietrajecten hebben baat bij zakelijk acceptanten. Jij bent in staat klanten op diverse niveau's te woord te staan bij vragen, de risicobeoordeling van a tot z uit te voeren en neemt proactief contact op als een aanvraag of wijziging niet duidelijk is.

Context
Grote organisaties binnen de bank- en verzekeringswereld maken veel gebruik van tijdelijke collega’s. De redenen hiervoor lopen uiteen. Denk aan de vervanging van collega’s die langdurig afwezig zijn door verlof en/of ziekte, piekperioden of projecten waarvoor extra capaciteit nodig is. Dit zijn de momenten waarop jij in beeld komt om de winkel draaiende te houden. Wij hebben en onderhouden een uitgebreid relevant netwerk. Jij profiteert daardoor van een continue instroom aan uitdagende opdrachten. Wij begrijpen de markt, kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons.

Waar je gaat werken
In jouw vakgebied ben je breed inzetbaar of juist specialist op een van de gevraagde vakgebieden. Dit kan zijn zakelijke transport-, agro- en of werkmaterieelverzekeringen, brand/CAR en zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen. Via Rochewood kan je met deze ervaring aan de slag bij verzekeraars, volmachtkantoren of een makelaar. 

Team
Als interim Acceptant bij Rochewood krijg je er in korte tijd veel nieuwe collega’s bij. Rochewood-collega’s uit het acceptatieteam, collega’s bij de opdrachtgever waar je werkt en jouw vaste contactpersoon vanuit Rochewood. Update je LinkedIn profiel maar snel, want jouw netwerk gaat zeker uitbreiden.

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers samengewerkt aan succesvolle interim-opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk, de markt en organisaties in het bank- en verzekeringswezen voor allerlei vakspecialisten in te zetten. Ook voor jou kunnen wij de schakel zijn tussen jouw kwaliteiten en de opdracht die daarbij past. Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt, vormt de basis voor elke relatie die we aangaan.

Lees verder
 • Contract Projectcontract
 • Salaris Tarief in overleg
 • Kennis en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als zakelijk Acceptant schadeverzekeringen met een specialisme in het segment brand, CAR, AVB of transport/werkmaterieel
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het gesprek voer je met een van onze accountmanagers uit jouw vakgebied. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten dan stemmen we samen de praktische zaken af rondom jouw tarief. Na akkoord bouwen we jouw Rochewood-cv en presenteren we dit aan onze opdrachtgevers. Mogelijk volgt er een tweede gesprek met een van de managers. Bij goed vervolg plannen we een feestelijke onboarding in op kantoor waar we de overeenkomst van samenwerking opmaken. 

Marrianne Holtslag-van den Heuvel
Recruitmentspecialist team Schadeverzekeringen en AOV
t
06 13 49 89 13
e
marrianne@rochewood.nl