Acceptant schade particulier

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2300-2700 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Ben jij een Acceptant met ervaring in het particuliere segment en heb je ambitie jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze vacature voor jou bedoeld! Wij hebben een plekje vrij voor een collega die de Wft schade zakelijk wil halen, die een opdracht wil doen op het segment brand, verkeer en/of aansprakelijkheid en het liefst zo snel mogelijk! Ben jij onze nieuwe collega die we hierbij mogen helpen?

De basis van je carrière is gelegd en nu wil je door. Je weet in ieder geval zeker dat je jezelf verder wilt ontwikkelen in Schadevak. Soms is dat best moeilijk en heb je een werkgever nodig die je daarbij helpt. Detachering kan voor jouw ontwikkeling de juiste stap zijn. En als Rochewood-collega in de detachering krijg je de kans nieuwe omgevingen te verkennen en te ontdekken wat het beste bij je past. Samen bouwen wij aan jouw carrière door er vaak met elkaar over te praten en natuurlijk opdrachten te vinden waar jij blij van wordt. Daarnaast faciliteren we opleidingen voor jouw inzetbaarheid. En terwijl jij het beste van jezelf laat zien aan onze opdrachtgevers, profiteer je van goed werkgeverschap.

Ontdek Rochewood

Jouw opdracht duurt zes tot negen maanden en ruim een maand voor het einde weet je wat jouw volgende opdracht gaat zijn. Omdat we de toekomst niet kunnen voorspellen, kunnen we je nu ook nog niet zeggen waar jij je eerste opdracht uit gaat voeren. Gelukkig kunnen we je voorbeelden geven van opdrachten die je bij Rochewood doet als Acceptant schade particulier.

 • Context
  Een verandering van het systeem, het samenvoegen van twee teams en werkvoorraden die wekelijks wijzigen. De reden voor de particuliere acceptatie afdeling van a.s.r. om tijdelijk een aantal externe medewerkers aan het team toe te voegen. Deze afdeling ervaart drukke perioden mede door de overnames van verzekeringsmaatschappijen Generali en de Europeesche. Dit is waar jij als Acceptant particulier in de detachering van grote toegevoegde waarde bent.

  Werkzaamheden 
  De drie serviceteams binnen a.s.r. staan dagelijks klaar voor alle tussenpersonen waarmee samengewerkt wordt. Enerzijds ben jij verantwoordelijk voor het informeren van de adviseurs. Daarnaast accepteer je verzekeringen die niet standaard worden geaccepteerd. De helft van je tijd zal jij vooral bezig zijn met het informeren van de klant. De andere helft van jouw tijd ben je bezig met het accepteren en verwerken van de administratie rondom acceptatie.

  Om jouw start bij a.s.r zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen ligt er een op maat gemaakt opleidingstraject van 3 weken voor je klaar. Voor de telefonie wordt een rooster gemaakt in de laatste week van de maand en zo weet je of jij om 08:00, 08:30 of om 09:00 wordt verwacht op jouw werkdagen in de volgende maand.

  Specialisme

  • Particuliere schadeverzekeringen
 • Context
  Grote organisaties als Marsh maken veel gebruik van tijdelijke collega’s. De redenen hiervoor lopen uiteen. Denk aan de vervanging van collega’s die langdurig afwezig zijn door verlof en/of ziekte, piekperioden of projecten waarvoor extra capaciteit nodig is. Dit zijn de momenten waarop jij bij Marsh aan de slag gaat om de winkel draaiende te houden. 

  Werkzaamheden 
  Als Medewerker polisopmaak ga je aan de slag op een van de zakelijke acceptatieafdelingen. Jij bent de rechterhand van het acceptatieteam en zorgt ervoor dat zij zich enkel bezig hoeven te houden met de inhoudelijke beoordeling van het risico. Samen met je collega’s werk je dagelijks de werkvoorraad weg en pak je nieuw binnenkomende polissen zelfstandig op. Er wordt veel productie gedraaid op de afdeling waardoor structuur en inzicht in werkvoorraden zeer belangrijk is. Dit loopt steeds beter, maar mede dankzij jouw input kan dit alleen maar beter worden. Jij pakt graag de ruimte om mee te denken over verbeteringen in de werkprocessen, vastlegging en systemen. Daarnaast ondersteun je de acceptant waar nodig met andere werkzaamheden. 

  Specialisme

  • Administratieve werkzaamheden rondom de polisopmaak
 • Context
  De afgelopen maanden hebben er een aantal grote wijzigen plaatsgevonden in de manier van werken bij AON. De reden dus om een aantal nieuwe collega's aan verschillende teams toe te gaan voegen. Wie weet start jij binnenkort in een van deze teams als Medewerker polisopmaak. Werk je bij AON dan kan je aan de slag op een van de kantoren in het land, zo kan jij je aansluiten bij het team in Rotterdam, Breda, Eindhoven, Amsterdam of Zwolle. Voorlopig zal er echter als gevolg van COVID-19 vanuit huis worden gewerkt.   

  Werkzaamheden 
  Als Administratief medewerker acceptatie ga je aan de slag op een van de zakelijke acceptatieafdelingen. Jij bent de rechterhand van het acceptatieteam en zorgt ervoor dat zij zich enkel bezig hoeven te houden met de inhoudelijke beoordeling van het risico. Samen met je collega’s werk je dagelijks de werkvoorraad weg en pak je nieuw binnenkomende polissen zelfstandig op. Er wordt veel productie gedraaid op de afdeling waardoor structuur en inzicht in werkvoorraden zeer belangrijk is. Dit loopt steeds beter, maar mede dankzij jouw input kan dit alleen maar beter worden. Jij pakt graag de ruimte om mee te denken over verbeteringen in de werkprocessen, vastlegging en systemen. Daarnaast ondersteun je de acceptant waar nodig met andere werkzaamheden. 

  Specialisme

  • Administratieve werkzaamheden rondom de polisopmaak

Samen bouwen we aan jouw carrière tot jij je doel hebt bereikt! Wij bieden een stevig fundament en hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers waar jij kunt werken. Zo combineer je de voordelen van één werkgever met afwisseling en krijg je alle ruimte vooral te doen waar je goed in bent.

Ontdek detachering
Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
Verhalen - Acceptant 4 (blauw/grijs)

Wat doe je als een traineeship niet brengt wat je had verwacht? Waarom is eigen initiatief zo belangrijk voor je ontwikkeling? En wat kun je verwachten van detachering? Anne vertelt het je!

Lees haar verhaal
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300-2700 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Lease-auto Klasse A, privé rijden voor €40 eigen bijdrage
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid, Wft-schade zakelijk
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Overnachtingen vergoed als je minder wilt reizen, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Collectiviteitskorting op verzekeringen, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Werkervaring als bijvoorbeeld Acceptant, Binnendienstmedewerker of Adviseur met als specialisme (particuliere) schadeverzekeringen
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv. Aan motivatiebrieven doen we niet meer, maar we zijn wel benieuwd naar jouw antwoorden op onze motivatievragen. Veel succes!

Marrianne van den Heuvel
Recruiter
t
06 13 49 89 13
e
m.heuvel@rochewood.nl