Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar particulieren

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €2200-2500 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • Mbo, Hbo

Ben jij op je allerbest met een rinkelende telefoon op jouw bureau? Wil jij graag jouw werkzaamheden in de front- en backoffice combineren? Lees dan verder of deze functie als schadebehandelaar particulieren de volgende stap in jouw carrière zal zijn!

Jij als Schadebehandelaar particulieren

Wil jij stappen gaan zetten in de werkzaamheden als schadebehandelaar maar wil je het klantcontact vanuit de schademelding wel behouden. Dan is deze combinatiefunctie als Schadebehandelaar particulieren de perfecte functie voor jou. Jij voert zowel de werkzaamheden aan de frontoffice als backoffice uit.

Werken in de front- en backoffice
De herfst is weer begonnen en dat betekent dat jouw werk des te belangrijker wordt. Stel morgen belt een klant: er is een tijdens een flinke herfststorm een boom op haar huis gevallen, gelukkig is er niemand gewond maar er is een ruit stuk gegaan en een aantal van de dakpannen moeten opnieuw worden gelegd. Jij zult deze klant als eerste aan de lijn krijgen. Je weet in dit telefoongesprek met de klant te achterhalen wat er precies is gebeurd, je bent hierin doortastend en luistert goed. Ook stel je de klant gerust in deze vervelende gebeurtenis. Deze klant wil er het liefst zo snel mogelijk weer warm bij zitten en daarom is snel handelen van groot belang.

Omdat jij ook ervaring hebt in het zelfstandig afhandelen van schades kan jij als Schadebehandelaar particulieren gelijk het vervolg in gang gaan zetten. Je neemt vanuit jouw rol de klant mee in de stappen die je zal moeten zetten. Er wordt zelfstandigheid van jou gevraagd, dus kun je de schade gelijk afhandelen? Doen! Ook achter de schermen heb jij de touwtjes in handen als het gaat om het inhoudelijk behandelen van de schade. Dat doe je namelijk gewoon zelf.

Je gaat aan de slag bij een verzekeraar in Utrecht en komt te werken in een frontoffice omgeving met collega’s die allemaal een sterke focus hebben op kwaliteit. Dat merk je aan de professionele dienstverlening die ervoor zorgt dat de klant altijd centraal staat.

Jouw collega’s
Als Schadebehandelaar particulieren werk je met bijna 30 collega’s aan een effectieve en goede afwikkeling van schades. Jouw collega’s zijn medewerkers schademelding of schadebehandelaren. Er ligt een op maat gemaakt opleidingstraject van 2 weken voor jou klaar. Daarnaast word je intensief gecoacht on the job en is er ruimte voor eigen inbreng. Zodra je zelfstandig kunt werken is thuiswerken mogelijk!

Jouw werkplek
Naast een inspirerend en duurzaam kantoorpand is de opdrachtgever gericht op innovatie. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en verbetering, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig gebied. Jouw werk is topsport, want je voert zo’n 50 telefoongesprekken per dag en elk gesprek is anders. Is dit voor jou nog niet genoeg. Dan kun je bij deze opdrachtgever een sportschool abonnement afsluiten en jezelf na werktijd nog even in het zweet werken! Jouw avond begint met een voldaan gevoel!

Verhalen - Binnendienstmedewerker 2 (blauw/grijs)

Werk je in de detachering, dan kies je voor afwisseling. Afwisseling in werk, organisaties, collega's. Benieuwd hoe Judith dat ervaart bij Rabobank, Achmea en nu Univé?

Lees haar verhaal
 • Contract Projectcontract
 • Salaris €2200-2500 (40 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Opleidingen Wft-schade particulier
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Masterclasses en vitaliteit Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo, Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt werkervaring als schadebehandelaar of schademelder
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Risette Verbeek
Accountmanager
t
06 10 74 70 80
e
r.verbeek@rochewood.nl