Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar

  • Amstelveen
  • Verzekeringen
  • €2500 - €3500 (1 fte)
  • 32-36 uur
  • Hbo

Als je stressbestendig opzoekt in het woordenboek staat jouw foto daar dan bij? En heb je minimaal drie jaar werkervaring met letselschadedossiers? Stroop dan je mouwen maar op want dan wordt jouw volgende job misschien wel Letselschadebehandelaar bij een verzekeraar in Amstelveen!
 

Jij als Letselschadebehandelaar

Wanneer je bij deze verzekeraar aan de slag gaat krijg je een gevarieerde portefeuille. Je gaat schade bij letsel optimaal regelen naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Zoals je zelf weet is en blijft dit vak mensenwerk. Daarom is het van groot belang de focus te houden op het herstelproces van het slachtoffer. Daarnaast weet je wanneer je een deskundige dient in te schakelen en stuur je het proces stevig aan. Ook heb jij kennis over en ervaring met materiele schades. Een groot deel van jouw bestand zal namelijk bestaan uit schade waarbij motorvoertuigen zijn betrokken. Tevens beoordeel je de polis dekking en aansprakelijkheidsvraag.
 
Eigenlijk dus de reguliere werkzaamheden van een Letselschadebehandelaar. Maar wat zijn dan de zogenaamde soft skills die deze opdrachtgever waardeert? Je dient goed tegen stress te kunnen, strak georganiseerd te werken en blij te worden van een pragmatische aanpak. Verder wordt meedenken in de breedste zin van het woord erg op prijs gesteld. Hoe kunnen processen sneller en efficiënter verlopen? Er is veel werk te doen dus iemand die zich niet snel van de wijs laat brengen is hier goed op zijn plek.

Je gaat aan de slag bij een grote verzekeraar in Amstelveen. Deze opdrachtgever is op zoek naar meerdere nieuwe collega’s. Deze verzekeraar maakt liever geen indeling op soort letsel want het streven is dat iedereen alle dossiers kan afwikkelen. De tweedeling die je zou kunnen maken is op dossiers die binnen twee jaar afgewikkeld worden en de dossiers die langer duren dan twee jaar om af te handelen. Jij gaat werken op die laatste categorie letselschadedossiers.
 
Je komt terecht in een team van ongeveer 25 personen. Er wordt digitaal gewerkt en er is ook een persoonlijk budget van €750 voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze opdrachtgever wil graag dat mensen verder komen. ’ s Ochtends kun je flexibel starten tussen 07:00-09:30. Je salaris ligt tussen de €2500 en €3500 en is afhankelijk van je kennis en ervaring. Er is veel werk aan de winkel en dat betekent volop kansen om te laten zien wat je in huis hebt!
 

''Ik probeer de woorden ‘schade’ en ‘dossier’ zoveel mogelijk te vermijden, omdat het voor mijn gevoel daardoor wat onpersoonlijk wordt.''

Lees haar verhaal
 • Salaris €2500 - €3500 (1 fte)
 • Mobiliteit Reiskostenvergoeding
 • Pensioen Pensioenregeling
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het volledig zelfstandig behandelen van letselschade claims; Opleiding Schadebehandelaar Motorrijtuigverzekeringen; Opleiding Schadebehandelaar Aansprakelijkheidsverzekeringen en de opleiding Personenschade Algemeen
 • Beschikbaarheid 32-36 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.