Over jouw opdrachtgevers

Onze ambities en drive zetten wij samen met jou in voor topbedrijven in de financiële dienstverlening. Bedrijven waar jij je kunt profileren en onderscheiden. Wij werken met verzekeraars, banken en tussenpersonen door heel Nederland waar jij de ruimte krijgt om je toegevoegde waarde te ontdekken en te leveren.

Een naam is mooi, maar wat voorop staat is dat jij je op je plek voelt waar je werkt. Dat jij jouw vaardigheden en intelligentie kunt inzetten op een manier die jou past. Pas dan ervaar je plezier in jouw werk en ervaart de opdrachtgever plezier van jou. Plezier waar we samen voor gaan.

Voor Rabobank zoeken wij young professionals die zich inzetten voor grote projecten binnen (zakelijk) verzekeren, hypotheken en de zakelijke kredietverlening. Voor Achmea zoeken we onder andere naar de verzekeringsspecialisten en letselschadejuristen van de toekomst. Beroepen die jij ook kunt uitoefenen bij bedrijven als a.s.r. en Univé. Zie jij jezelf liever bij een assurantiekantoor of expertisebureau? Ook dat kan via Rochewood!