Alles over detachering

Werken in de detachering moet bij jou en jouw situatie passen. Een opdracht kan soms net wat verder van huis liggen dan je misschien gewend bent. Tijdelijkheid van opdrachten, nieuwe omgevingen en het ervaren van verschillende mensen, culturen en organisaties vraagt om aanpassingsvermogen en lef. Jezelf elke opdracht weer opnieuw bewijzen is niet makkelijk, maar makkelijk is dan ook niet iets waar je voor kiest.

Van het werken op detacheringsbasis krijg je gelukkig ook veel terug. Je gaat gegarandeerd veel leren. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je doet mensenkennis op, leert van de experts om je heen en leert jezelf ook nog eens beter kennen. Best practices neem je mee, minder goede onthoud je om deze in jouw volgende opdracht te voorkomen of te verhelpen. Daarnaast is het fijn dat waar je ook werkt je altijd nodig bent. Volop waardering!

Detachering is dé toekomst! Jouw toekomst?

Detachering kan op dit moment van je leven goed matchen. Echter, wij snappen ook dat jouw situatie kan veranderen waardoor detachering niet meer ideaal is. Ook als dat moment komt, zijn wij een betrokken werkgever die daar met je over praat. Jouw carrière bepaal je zelf en wij helpen je daar graag bij.