Werving & selectie

Wat zijn de verschillen tussen detachering en werving & selectie? Beide zijn onderdeel van onze dienstverlening, maar waar de een voorziet in tijdelijke personeelsbehoefte is de ander juist gericht op de vaste invulling van een vacature.

Organisaties kunnen ervoor kiezen de werving voor vaste vacatures uit te besteden, omdat een gespecialiseerd bureau zoals Rochewood (sneller) tot een beter resultaat komt. Anderzijds brengen wij ook de nodige creativiteit in om een vacature bekend te maken bij de juiste doelgroep. We vinden het fantastisch als we een prikkelende wervingscampagne kunnen opzetten.

Na werving volgt selectie. Ook daarin durven we onszelf experts te noemen. Met onze nieuwgierigheid en kritische blik bepalen we wie bij welke baan past en andersom. Een match wordt zo op de juiste gronden gemaakt, ook als deze niet direct voor de hand ligt.

Bekijk onze werving & selectie vacatures

Jouw wensen staan altijd centraal. Als jij dus een vaste baan ambieert, dan is dat ons gezamenlijk doel. Het kan dus ook in die situatie goed zijn elkaar te kennen. Misschien wordt de werving & selectie voor die ene ideale vacature immers wel aan ons toevertrouwd. Een wervingscampagne is dan niet eens nodig, omdat we in jou de ideale match al kennen!