Werving & selectie

Zoek je juist een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers? Dan ben je ook bij Rochewood aan het goede adres! Hier vind je de vaste samenwerkingen die wij hebben op het gebied van werving & selectie.

Jouw wensen staan altijd centraal. Als jij dus een vaste baan ambieert, dan is dat ons gezamenlijk doel. Het kan dus ook in die situatie goed zijn elkaar te kennen. Misschien wordt de werving & selectie voor die ene ideale vacature immers wel aan ons toevertrouwd. Een wervingscampagne is dan niet eens nodig, omdat we in jou de ideale match al kennen!

Link Group groeit! En daar zijn nieuwe collega’s voor nodig. Daarom is Rochewood als recruitmentbureau gekozen om mee samen te werken. Dat betekent dat je alle vaste vacatures van dochterbedrijven FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket en Link Asset Services exclusief hier vindt. Daarnaast voer je het eerste gesprek met Rochewood. Om jou een realistisch beeld te geven van de organisatie, hebben we meerdere weken bij Link Group gewerkt, meegekeken en met de medewerkers zelf gesproken over het werk waarop jij kunt solliciteren.

Ontdek Link Group