Nationaal Hypotheek Loket

Nationaal Hypotheek Loket komt voort uit de groeiende vraag vanuit geldverstrekkers om het complexe acceptatieproces te outsourcen aan experts die daar heel goed in zijn. Dat is precies wat je hier vindt. Hypotheekexperts die alles weten van de inmiddels 16 geldverstrekkers (volmacht) waarmee wordt samengewerkt. Namens geldverstrekkers worden rente-aanbiedingen uitgebracht en akkoord gegeven op hypotheekaanvragen. Nationaal Hypotheek Loket onderscheidt zich in deze markt dankzij expertise en de hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat kan alleen als je de beste hypotheekacceptanten in huis hebt.

Nationaal Hypotheek Loket is samen met FlexFront en Link Asset Services onderdeel van Link Group. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak.

Bekijk vacatures in dit team

Dit team beoordeelt en accepteert hypotheekaanvragen namens 16 geldverstrekkers (volmacht). Deze aanvragen komen rechtstreeks van advieskantoren en van serviceproviders, zoals FlexFront. Het team brengt met circa 70 collega’s voor gemiddeld zo’n 500 tot 800 aanvragen per week rente-aanbiedingen uit. Ook worden eerste akkoorden voor deze aanvragen verzorgd. Het gehele team is opgedeeld in kleinere teams gespecialiseerd in 2 of 3 geldverstrekkers. Om fluctuatie goed op te vangen is er ook nog een team dat zich als vliegende keep inzet waar piekdrukte is.

Manager: Inge
Teamcaptains: Anja, Michael, Yahya
Afdelingsgrootte: 70+ collega's in totaal, gemiddeld 11 tot 12 per subteam

Collega - Link - Atakan

‘’Ik werk inmiddels 15 jaar in de hypothekenbranche. Gestart als adviseur maar redelijk kort daarna omgeschakeld naar hypotheekacceptant. Het leuke aan mijn werk vind ik dat je een rol speelt in een belangrijk knooppunt in het leven van mensen.’’