Link Asset Services

Voor end-to-end hypothecair beheer ben je bij Link Asset Services aan het juiste adres. Voor verschillende geldverstrekkers wordt bijzonder beheer verricht. Op het gebied van buy-to-let worden voor geldverstrekkers verhuurhypotheken beheerd. Op dit gebied is Link Asset Services een nieuwe speler op de Nederlandse markt met flinke groeiambitie. Je zit hier goed op je plek als je houdt van pionieren en meebouwen aan een sterk merk.

Link Asset Services is samen met FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket onderdeel van Link Group. Samen bieden ze complete hypothecaire outsourcing onder één dak.

Bekijk vacatures in dit team

Dit is een van de jongste afdelingen binnen Link Group en Link Asset Services en volledig gericht op end-to-end hypothecair beheer. Daarom is het team nog relatief klein en het werk overzichtelijk.  Er is goed nagedacht over de werkprocessen en hoe de (eigen) systemen werken. De markt voor verhuurhypotheken groeit en met de nodige aangehaakte ambitieuze klanten is er voor jou en deze afdeling alle ruimte mee te groeien.

Manager: Mariska
Afdelingsgrootte: 3 collega's

Bekijk vacatures in dit team

Verkeert een klant in zwaar weer en ontstaat er een betalingsachterstand op de hypotheek? Dan is deze afdeling namens geldverstrekkers degene die het beheer van deze achterstanden op zich neemt. Dat betekent dat ze rechtstreeks contact hebben met de klant in kwestie, mogelijke problemen bespreken en samen proberen de achterstand op te lossen. Ook herstructurering, verkoopbegeleiding en het in goede banen leiden van restantschulden zijn een belangrijk onderdeel van het werk.

Manager: Claudia
Afdelingsgrootte: 12 collega's