Arbeidsvoorwaarden

Je kunt vertrouwen op heldere arbeidsvoorwaarden die jouw inzet belonen en passen bij je persoonlijke situatie. We hebben deze stuk voor stuk voor je uiteengezet.

Solliciteer je via Rochewood op een vaste baan bij FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket of Link Asset Services, dan solliciteer je veelal direct op een vaste baan bij een van deze labels. Heb je het naar je zin en past het werk goed bij je? Dan is een verlenging met nog een goed mogelijk. Een contract voor onbepaalde tijd volgt meestal na drie jaarcontracten.

Het is mogelijk om op detacheringsbasis te werken. In dat geval gelden de arbeidsvoorwaarden van Rochewood. Of een vacature op detacheringsbasis is of niet, staat duidelijk vermeld in de vacature.

Elke vacature die je op onze website vindt, is voorzien van een salarisrange gebaseerd op het fulltime aantal uren dat mogelijk is. Dit is in het geval van FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket en Link Asset Services 40 uur. Werk je dus minder, dan is het belangrijk het genoemde salaris te verrekenen naar het aantal uur dat je zou willen werken. Onthoud dat dit een salarisrange is en daarmee een indicatie. Het exacte salaris stem je niet af met Rochewood, maar met FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket of Link Asset Services zelf. Ga je eenmaal aan de slag, dan wordt het salaris worden uiterlijk op de 24ste van elke maand uitbetaald. Mocht deze dag in het weekend vallen, dan ontvang je het salaris op de vrijdag ervoor. Wel zo fijn!

De standaard reiskostenvergoeding is €0,19 per kilometer met een maximum van 90 kilometer per dag (45 kilometer enkele reis). Lease-auto’s zijn in overleg alleen mogelijk in commerciële functies waarvoor je veel op pad bent.

Waar flexibiliteit gevraagd wordt, krijg je het ook gewoon terug. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid thuis te werken. Dat scheelt reistijd en kan ervoor zorgen dat je op piekmomenten net wat geconcentreerder je werkt kunt doen. Werk je fulltime, dan kun je twee dagen per week thuiswerken. Dit bouwt af naar een dag per week als je 32 uur werkt. 

Start je bij FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket of Link Asset Services, dan profiteer je van dezelfde goede pensioenregeling (Aegon) zonder eigen bijdrage!

Vooral FlexFront en Nationaal Hypotheek Loket hebben geregeld te maken met fluctuerende werkvoorraden. Het ene moment kan veel drukker zijn dan het andere moment. Overwerken komt daardoor geregeld voor en is vrij aan jou om te doen. Daarvoor zijn ook passende beloningen bedacht:

  • Werk je meer dan 40 uur, dan worden deze extra uren vergoed tegen 125% (doordeweeks) of 150% (weekend)
  • Standaard wordt 25% van je overwerk uren gereserveerd voor de tijd-voor-tijd-regeling. Dat betekent dat je dit aantal uren minder werkt op het moment dat er minder werk beschikbaar is.

Werk je fulltime (40 uur)? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je elk jaar 8% vakantiegeld op. Wil je verlof opnemen? Heb je toch behoefte aan meer vakantiedagen? Dan kun je tot 5 vakantiedagen extra bijkopen in ruil voor salaris (geld voor tijd).