Detachering

Werkgever en bemiddelaar voor specialisten, recruitmentspecialist voor organisaties in de financiële dienstverlening. Dankzij onze unieke aanpak lossen we wervingsproblematiek op en weten we mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Ook voor jouw organisatie kunnen wij de juiste partner zijn.

Meest gestelde vraag van opdrachtgevers

 • Widget - Management (4 kolommen)

  Onze dienst aan jou als opdrachtgever is feitelijk het uitlenen (detacheren) van onze collega’s. Wij zijn dus net zo goed werkgever als detacheerder en moeten zelf heel goed zijn in het aantrekken van de juiste mensen. En dat met vooruitziende blik zodat jij straks vlot die moeilijk vindbare specialist kunt verwelkomen op je afdeling. Daarom is ons werkgeversmerk zo belangrijk en sleutelen we hier continu aan.

  Hoe we aan ons werkgeversmerk bouwen
 • Widget - Vacatures 1 (4 kolommen)

  Hoe meer ons werkgeversmerk zich onderscheidt, hoe makkelijker we collega’s kunnen werven. Maar onze boodschap moet ook de juiste snaar raken, gezien worden en uiteindelijk de verwachtingen waarmaken. Creatief én met resultaat werven is echt een vak apart. Dat beheersen wij. We schrijven unieke vacatures, bieden optimaal gemak aan onze sollicitanten en zijn te vinden op de plekken waar we vindbaar moeten zijn.

  Hoe we creatief én transparant werven
 • Widget - Werken bij Rochewood 1 (4 kolommen)

  Dat is makkelijk gezegd, maar hoe behoud je dit in praktijk? In alles hebben wij te maken met hele menselijke belangen. Dat vraagt om transparantie, duidelijke verwachtingen en maatwerk. We hebben een eenduidige manier van werken ontwikkeld waar dit allemaal in terugkomt. Loopt het ergens niet lekker? Dan zijn we zelf de eerste die dit zien, er flink van balen en het verbeteren.

  Hoe recruitment vooral zorgvuldig blijft
 • Widget: Wat wij doen

  In bijna tien jaar tijd hebben we veel mensen in de financiële dienstverlening gesproken en leren kennen. Ook hebben we het onderscheidend benaderen van mensen die we nog niet kennen perfect in de vingers gekregen. We hebben dus niet alleen toegang tot een uitgebreide eigen database, maar bouwen deze ook gericht uit.

  Hoe we onderscheidend netwerken

Voorwaarden