Ontwikkeling

Als je bij ons komt werken, hoe ga jij je dan verder ontwikkelen? Wat is er mogelijk aan opleidingen? En hoe begeleiden wij je als je in opdracht bent?

Bij Rochewood word je persoonlijk begeleid door je eigen accountmanager. Jouw contactpersoon die je ten minste eens per drie maanden bezoekt. Los van deze bezoeken, heb je geregeld met elkaar contact, bijvoorbeeld door geregeld te bellen, appen of mailen. Tijdens de bezoeken praten we met elkaar bij en evalueren we hoe de opdracht verloopt. Samen met jou en natuurlijk met de opdrachtgever.

Daarnaast kent elke collega bij ons op kantoor jou ook. Bel je ons dus op kantoor? Dan ben je nooit onbekend of een nummer. Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid zitten niet voor niets ingebakken in onze identiteit.  

Opleidingen zijn belangrijk voor jouw ontwikkeling en daarmee ook voor ons. Daarom investeren wij in goede en passende opleidingen waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Zo werken wij nauw samen met Hoffelijk Financieel voor jouw vakbekwaamheid op het gebied van de wft. Je profiteert daardoor van een ruim budget van €750,- op jaarbasis voor je wft-diploma’s.