Werken bij Rochewood

Ieder van ons is uniek, met een eigen mix van kennis, ervaring, ambities en persoonlijke wensen. Samen zoeken we de best passende arbeidsvorm en opdracht, met respect voor jouw persoonlijke keuzes en de wensen van de opdrachtgever.

Welke arbeidsvorm en opdracht het best bij je past, ontdekken we samen in een persoonlijk gesprek. Daarbij kijken we ook naar de ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren en jezelf te ontwikkelen. Vind je reizen leuk, of wil je liever in je eigen regio werken? Wil je ervaring opdoen, of juist jouw ervaring gebruiken in een uitdagende opdracht? Ben je zzp'er en wil je graag samenwerken? Ontdek welke arbeidsvorm het beste bij je past.

Word je gedreven door afwisseling en uitdaging? Wil je veel leren van verschillende mensen, bedrijven en culturen? En deel je de drive om de beste te willen zijn? Dan past detachering wellicht goed bij jou. Je komt in dienst van Rochewood en samen gaan we op zoek naar een passende opdracht in de branches insurance of banking. We geloven in specialisme en dat je het beste kunt excelleren wanneer je in je kracht wordt gezet. Vanuit je ervaring en ambities bepalen we samen de vervolgstappen in jouw carrière. Rochewood begeleidt en ondersteunt je tijdens de opdrachten om te kunnen doen waar je goed in bent. Tijdens terugkom-dagen deel je jouw ervaringen met die van collega-professionals en met onze kennissessies brengen we je inhoudelijk een stap verder. 

Ben je als professional op zoek naar een vaste functie bij een opdrachtgever in de branche insurance of banking? Rochewood helpt jou bij het vinden van de juiste baan en zal jou persoonlijk aandragen bij haar opdrachtgever. Zo belandt jouw cv niet op de grote stapel sollicitaties, maar lift je mee op ons imago en netwerk. Je krijgt ondersteuning bij het voeren van de gesprekken, onderhandelingen en de uiteindelijke keuze. 

Je kent het wel: geen ervaring, geen kans op werk; geen werk, geen kans op ervaring. Een vicieuze cirkel waar je als ambitieuze young professional tegenaan loopt. Zonde van jouw talent vinden wij. En een gemiste kans voor opdrachtgevers die snakken naar vernieuwing en verjonging.

Daarom organiseren we samen met onze opdrachtgevers in de branches insurance en banking intensieve trainingsprogramma’s voor enthousiaste hbo-ers en wo-ers met maximaal 2 jaar werkervaring. We noemen dit het ‘Beloftepad’. Natuurlijk moet je hiervoor, net als alle andere Rochewood-professionals, wel uit het juiste hout zijn gesneden.

Beloftepad insurance en banking voor young professionals
Tijdens het trainingsprogramma ben je als professional in dienst bij Rochewood. Je werkt samen met andere trainees in verschillende functies bij een opdrachtgever in de branche insurance of banking. Je volgt vakopleidingen, krijgt training ‘on the job’ en wordt intensief begeleid door een eigen Rochewood-team en door de opdrachtgever. Na 6 maanden ben je toe aan de volgende stap in je carrière bij Rochewood als bancair- of insurance-professional.

Heb jij de ambitie om een Rochewood-professional te worden? Maar mis je alleen nog de werkervaring? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking of ontdek zelf welke trainingsprogramma’s binnenkort starten en solliciteer.

Weet jij al welke arbeidsvorm bij je past of wil je meer weten? Neem contact met ons op.