Ons specialisme

Rochewood bemiddelt professionals in de branches insurance en banking. Daarin zijn we niet uniek. Rochewood-professionals zijn dat wel. We hebben lef en samen doen we het net even anders.

Als insurance-professional bij Rochewood deel je de interesse in het juridische vak schadeverzekeringen. Je werkt als acceptant, schadebehandelaar, adviseur, productspecialist of projectmedewerker. Je wordt gedreven door juridische vraagstukken bij (letsel)schades, de polisvoorwaarden of het beoordelen van zakelijke- of persoonlijke risico's van de klant. Je zet jouw expertise in bij banken, verzekeraars, tussenpersonen en expertisebureaus.

Als banking-professional word je gedreven door financieringsvraagstukken van een zakelijke of particuliere klant. Wat is het beste advies aan jouw klant bij het afsluiten van een hypotheek? Op welke manier kan jouw klant zijn risico’s afdekken? Deze vraagstukken zijn de basis voor de diverse functies in het bankwezen, zowel in de front- als -backoffice bij banken, verzekeraars en tussenpersonen.

Als Inkomen-professional ben jij de specialist die verder denkt dan het hier en nu. Je kent de wet- en regelgeving qua verzuim als geen ander en snapt welke financiële afwegingen hierbij komen kijken. Vanuit jouw rol als acceptant, claimbehandelaar, casemanager of specialist, adviseer, beoordeel en begeleid jij particuliere of zakelijke klanten. Dit doe je bij verzekeraars, arbodiensten, tussenpersonen en expertisebureaus.

Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat je een echte Rochewood-professional bent. Je bent bereid alles uit jezelf te halen, positief kritisch en direct inzetbaar. Maar vooral ook jezelf. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden als Rochewood-professional? Neem dan contact met ons op. 

Lees onderstaande testimonials en projectomschrijvingen.