Wij als bemiddelaar

De afgelopen jaren hebben we met veel freelancers mogen samenwerken aan succesvolle interim opdrachten. Juist als bemiddelende partij weten we onze kennis van werk, de markt en organisaties in het bank- en verzekeringswezen voor allerlei vakspecialisten in te zetten. Ook voor jou kunnen wij de tijdige schakel zijn tussen de ideale opdracht en omgeving en jouw kwaliteiten.

Weten waar je aan toe bent en wat je met elkaar afspreekt vormt de basis voor elke relatie die we aangaan. Een helder tarief, duidelijke dienstverlening en persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer en mens net zo goed. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Als wij een passende opdracht voor je hebben gevonden, kunnen we op twee manieren met elkaar samenwerken. Via bemiddeling en een bemiddelingsovereenkomst of via detachering en een modelovereenkomst. Wat het wordt, hangt af van de organisatie waar je werkt.

Modelovereenkomst
Gaan we voor een modelovereenkomst, dan sluit je als freelancer een overeenkomst met Rochewood voor de bemiddeling, zonder tussenkomst van een broker. Dit geeft ons de mogelijkheid om jouw factuur voor te financieren. Wij betalen jou binnen 14 dagen.

Bemiddelingsovereenkomst
Gaan we voor een bemiddelingsovereenkomst, dan sluit je als freelancer een overeenkomst met de broker die is aangesloten bij de opdrachtgever. Het facturatieproces inclusief betaaltermijn, tussen jou en de opdrachtgever verloopt via de broker. Daarnaast sluit je met Rochewood een bemiddelingsovereenkomst en factureren wij maandelijks ons tarief aan jou voor de bemiddeling op basis van de gewerkte uren.