De werkwijze van Rochewood

Heb je als opdrachtgever behoefte aan tijdelijke ondersteuning, lukt het je niet een vaste vacature in te vullen of loopt er een project waar extra capaciteit nodig is? Dan kan het verlichten dit proces uit handen te geven. De dienstverlening van Rochewood hierin is niet uniek, de manier waarop maakt ons bijzonder.

Als Rochewood gaan wij op zoek naar een plek waar de professional in zijn of haar kracht wordt gezet. Dit is voor ons het uitgangspunt bij iedere match. Hiermee zijn wij in staat om jou als opdrachtgever te voorzien van de juiste man of vrouw. 

Iedere opdrachtgever, ieder project en elke opdracht is anders. Toch vragen ze eigenlijk allemaal om hetzelfde werving- en selectieproces, namelijk zorgvuldig en toch super snel. Wij selecteren kandidaten aan de hand een telefoongesprek, een face-2-face gesprek en ingewonnen referenties. Dit om ervoor te zorgen dat wij de professionals echt kennen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar toch gebeurt het niet altijd.

Onze intern accountmanagers worden continu getraind in interview-technieken en trends op het gebied van Recruitment. 

Voor een Rochewood-professional ligt de lat hoog. Ze moeten uit het juiste hout zijn gesneden en beschikken over actuele kennis en vaardigheden. Een positief kritische houding en de bereidheid alles uit zichzelf te halen. Intensieve begeleiding bij professionele en persoonlijke ontwikkeling vanuit Rochewood draagt hieraan bij.

Groei vraagt om feedback. Daarom zijn er rond iedere opdracht evaluatiemomenten. Samen spreken we beoordelingscriteria af, zoals KPI’s voor de opdracht, benodigde expertise, pro-activiteit, kwaliteit en zorgvuldigheid. Bij de evaluatiegesprekken zijn de professional, jij als opdrachtgever en Rochewood-accountmanager aanwezig.

Kennis en kunde is nodig om de juiste match te maken, maar nog belangrijker is feeling, persoonlijk contact en oprechte interesse. We willen zoveel mogelijk weten van jouw organisatie, behoefte en opdracht. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar de beste match.

We houden de lijnen kort en blijven betrokken vóór, tijdens en na de opdracht. Als opdrachtgever heb je contact met je vaste accountmanager. Ook de professional wordt ondersteund en gecoacht door een ervaren intern accountmanager op het gebied van ontwikkeling.

Lukt het ons niet om de match te realiseren, dan ben je ons niets verschuldigd. Bij de inzet van onze professionals weet je vooraf precies waar je aan toe bent. We houden niet van kleine lettertjes.

Neem voor een kennismaking contact op met een van onze accountmanagers. Het lijkt ons leuk nader kennis te maken.