Ontwikkeling

Kom je bij ons werken, hoe ga jij je dan verder ontwikkelen? Wat voor opleidingen kun je volgen? En hoe begeleiden wij jou als Rochewood-professional?

Tijdens je opdrachten word je persoonlijk begeleid door jouw eigen accountmanager. Jouw contactpersoon die je ten minste eens per drie maanden bezoekt op je werk. Tijdens deze bezoeken gaat het niet alleen over je opdracht, maar ook over jouw ontwikkeling en hoe het met je gaat. Overigens spreek je elkaar wel vaker, bijvoorbeeld door geregeld te bellen, appen of mailen.

Daarnaast kent elke collega bij ons op kantoor jou ook. Bel je naar kantoor? Dan ben je nooit onbekend of een nummer. Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid zijn niet voor niets ingebakken in onze identiteit.

Samen bouwen we aan jouw carrière. Opleidingen helpen jou in je ontwikkeling. Daarom investeren wij daar graag in. Je profiteert in ieder geval van een budget van €750 voor je Wft-diploma's. Daarvoor werken wij samen met Hoffelijk Financieel.

Ook voordat je als Rochewood-professional start, helpen wij je al graag met het behalen van Wft-diploma's. Zo werken we samen aan jouw inzetbaarheid.

Verder investeren we doelgericht in vakdiploma's die jou in je vak verder brengen. Zo kun je net als Amber leergangen volgen of zoals Lysanne terug de schoolbanken in om een post hbo-opleiding te volgen.

Verhalen: Studeren naast je werk

''Gewoon doen! Het is echt de beste investering die je in je loopbaan kunt doen. Probeer er ook van te genieten. Het is veel en het is druk, maar geniet ervan dat je leert en jezelf ontwikkelt.''

Souhaïla vertelt