Ontwikkeling

Kom je bij ons werken, hoe ga jij je dan verder ontwikkelen? Wat voor opleidingen kun je volgen? En hoe begeleiden wij jou als Rochewood-professional?

Bekijk vacatures

Tijdens je opdrachten word je persoonlijk begeleid door jouw eigen accountmanager. Jouw contactpersoon die je ten minste eens per drie maanden bezoekt op je werk. Tijdens deze bezoeken gaat het niet alleen over je opdracht, maar ook over jouw ontwikkeling en hoe het met je gaat. Overigens spreek je elkaar wel vaker, bijvoorbeeld door geregeld te bellen, appen of mailen. Daarnaast kent elke collega bij ons op kantoor jou ook. Bel je naar kantoor? Dan ben je nooit onbekend of een nummer. Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid zijn niet voor niets ingebakken in onze identiteit.

Samen bouwen we aan jouw carrière. Opleidingen helpen jou in je ontwikkeling en versterken je positie opde arbeidsmarkt. Daarom investeren wij daar graag in. Je profiteert sowieso van een jaarlijks budget van €500 te besteden aan opleidingen voor je duurzame inzetbaarheid. 

Prestatiebeloning gebruiken voor opleidingen
Het is mogelijk jouw prestatiebeloning (€1000 bruto per 600 gewerkte uren) te gebruiken om een opleiding te bekostigen. Om je te stimuleren opleidingen te volgen, verhogen wij ook nog eens je prestatiebeloning met 20% als je deze gebruikt voor opleidingen. Dat betekent dat je in totaal een vergoeding van €1200 netto kunt gebruiken voor opleidingen.

Wft-diploma's
Wij melden je aan voor het PA-abonnement van onze opleidingspartner Hoffelijk Financieel. Ook je periodieke PE-examens voor het verlengen van de geldigheid van jouw wft-diploma's betalen en plannen wij voor je. Mocht je graag een extra wft-diploma willen behalen en is dit goed voor je inzetbaarheid? Dan kunnen we tot slot ook dat nog faciliteren.

Verhalen - Letselschadebehandelaar 4 (blauw/grijs)

''Gewoon doen! Het is echt de beste investering die je in je loopbaan kunt doen. Probeer er ook van te genieten. Het is veel en het is druk, maar geniet ervan dat je leert en jezelf ontwikkelt.''

Souhaïla - Letselschadebehandelaar

Lees haar verhaal