Event varen in Ljouwert

4-varen-in-ljouwert
5 foto's

Donderdag 17 april was het tijd voor een tweede Rochewood uitje die dit keer plaatsvond in het prachtige Ljouwert (Leeuwarden). Voortkomend uit de wederom uitstekende organisatie van collega Daphne Voets is het Rochewood team afgereisd naar het hoge noorden.

Eenmaal aangekomen is de avond van start gegaan in het restaurant De Koperen Tuin. Hier werd het voorgerecht geserveerd en werd de avond tevens geopend door directeur Michel Riegen en nieuwe collega Martijn van Scherpenseel. Na het voorgerecht is de gehele groep op de boot gestapt voor een rondvaart door de grachten van Leeuwarden.

Helaas begon het net op dat moment ietwat te plonzen, waardoor we met een nat pak na de rondvaart van boord stapten. Gelukkig was het tweede restaurant een zeer sfeervolle en warme aangelegenheid om op te drogen, op te warmen en aan het hoofdgerecht te beginnen.

Wat volgde na het hoofdgerecht was een enerverende stadswandeling door het centrum van Leeuwarden. Onder leiding van twee doorgewinterde stadswandelaars werden ons de mooiste plekjes van Leeuwarden getoond. Daarnaast hadden we zo de gelegenheid het hoofdgerecht iets te laten zakken.

Het laatste gerecht, het toetje van de avond, vormde het einde van het uitje en, ondanks de regen, een geslaagde avond. Vanuit het team willen wij iedereen die aanwezig was bedanken voor het mede mogelijk maken van deze leuke avond. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar het volgende Rochewood uitje! 

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina.