Social GoedeDoelenActie 2019

In december hebben wij onze jaarlijkse GoedeDoelenActie gehouden. Wij hebben onze opdrachtgevers geen 'flesje wijn' bezorgd voor de kerstdagen, maar in plaats daarvan een mooi bedrag (€1170) gedoneerd aan een goed doel waar wij ons elk jaar tijdens Rochewood-Doet voor inzetten, Stichting Boogh. Daarnaast hebben wij onze opdrachtgevers uitgedaagd om een verhaal of teamfoto aan te leveren van een goed doel die volgens hen een extra steuntje kan gebruiken.

"Hopelijk draagt onze donatie een klein beetje bij aan een nog heel lang voortbestaan van deze prachtige stichting."

Wij hebben mooie, ontroerende verhalen en creatieve foto’s ontvangen. Omdat het voor ons onmogelijk was een keuze te maken tussen al deze goede doelen hebben wij door middel van loting een winnaar getrokken.
 
Het winnende doel is ingezonden door Janko Sterrenburg namens het team BI Longtail Personenschade van Allianz, met het goede doel: Stichting Jarige Job!

Over Stichting Jarige Job 
In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!
 
Er worden meer dan 5000 pakketten per maand verstuurd vanuit de Van Nellefabriek in Rotterdam. Hier zetten 100 vrijwilligers zich voor in. Iedere week komen er circa vijf bedrijven langs voor een 'inpakuitje'. Afgelopen vrijdag hebben wij samen met Janko de cheque van €1000 mogen overhandigen en met eigen ogen gezien wat een goed doel dit is. Hopelijk draagt onze donatie een klein beetje bij aan een nog heel lang voortbestaan van deze prachtige stichting, want…: Ieder kind verdient een verjaardag!