Social Rochewood GoedeDoelenActie

Afgelopen december zijn onze accountmanagers stad en land afgereisd om complimentenboxen te schenken aan onze gewaardeerde contacten. Een thematisch cadeau wat het principe van 'geven' (in dit geval een welgemeend compliment) benadrukt en stimuleert. Als belangrijk onderdeel van dit cadeau mochten onze contacten daarnaast € 10,00 laten schenken aan één van de door Rochewood geselecteerde goede doelen.

Social: Rochewood GoedeDoelenActie Boogh

Doel nummer drie en tevens het laatste goede doel van onze GoedeDoelenActie is dagbestedingscentrum Boogh Utrecht Leidsche Rijn.

Op vrijdag 10 maart hebben wij onze eigen variant op NLdoet, genaamd RochewoodDOET georganiseerd. We hebben een dag doorgebracht met de cliënten van Boogh en ons voor allerlei activiteiten ingezet. Zo is er een kast en een parkeerplek voor roelstoellen gebouwd, zijn er talloze bloemstukken geschikt, is er in de tuin geharkt en geschoffeld en zijn er menig potjes klaverjassen gespeeld en helaas verloren. Tot slot hebben we een mooie donatie mogen doen vanuit onze GoedeDoelenActie. Met een cheque van € 960,00, twee laptops en een feestelijke troubadour ter afsluiting van een mooie dag, zijn er weer een hoop mensen blijgemaakt.

Boogh Utrecht Leidsche Rijn biedt begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), aan mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. Door middel van verschillende activiteiten worden vaardigheden getraind, met als doel ze in stand te houden of te verbeteren. Wil jij kijken wat jij kunt doen om de mensen van Boogh te helpen? Kijk dan eens op www.boogh.nl!

Social: Rochewood GoedeDoelenActie Boogh

Doel nummer twee van onze GoedeDoelenActie is Stichting Hart voor Cambodja. Yean en Marco Weerman zijn verrast met een mooie cheque van € 530,00 die zij, en de lokale bevolking van Cambodja, heel goed kunnen gebruiken! Ook dit jaar staat er weer een reis gepland richting Cambodja en zal deze donatie direct gebruikt gaan worden.

Stichting Hart voor Cambodja verleent hulp door het financieren en realiseren van kleinschalige, lokale projecten. Denk aan het bouwen van schooltjes en sanitaire voorzieningen, het slaan van een waterput en het bouwen van huizen voor gezinnen die dat het hardst nodig hebben. Ook behoort het inzamelen en uitdelen van kleding, speelgoed, gereedschappen en medicijnen tot het werk wat de stichting doet. Wil je een (eenmalige) donatie doen? Of heb je misschien zelf wel spullen over die je graag aan een ander geeft? Kijk dan eens op www.hartvoorcambodja.nl en zie hoe jij jouw steentje kunt bijdragen!

Social: Rochewood GoedeDoelenActie De Ark

Te beginnen met dierenasiel De Ark in Harderwijk. Als dierenliefhebbers (en honden-, katten- konijneneigenaren) waren wij het er vrij snel over eens om De Ark te steunen.

Collega Daphne Voets mocht dan ook een zeer welkome cheque van maar liefst € 260,00 overhandigen, wat dankbaar werd ontvangen. De Ark vangt jaarlijks ruim 900 dakloze katten en honden en kan elk steuntje in de rug goed gebruiken! Ook benieuwd hoe jij kunt helpen of ben je geïnteresseerd om een van de dieren een nieuw thuis te bieden? Bezoek dan eens www.dierencentrumdeark.nl.