Breaking nieuwe outfit

Een nieuwe look and feel van onze huisstijl, website en social media kanalen waar binnen Rochewood, de afgelopen maanden, door een toegewijd team keihard aan gewerkt is.

Breaking: Nieuwe outfit
2 foto's

Symbool voor onze metamorfose is de rode aktetas, bedacht door onze afstudeer-stagiair Iris en inmiddels omarmd als symbool voor Rochewood Professionals. Deze tas staat voor de zorgvuldigheid, lef en oprechtheid, de kernwaarden van onze organisatie.

Huh, een afstudeer stagiair binnen Rochewood? In ons nog jonge bestaan is dit nog niet vaak voorgekomen (eigenlijk, nog maar één keer). Deze ene keer beviel echter zo goed, dat we recent het afstudeerbedrijf zijn geweest voor een tweede stagiair, namelijk Iris Smit.

Iris, afstudeer-stagiair voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie met een specialisatie in vormgeving, fotografie en film, heeft ons de afgelopen maanden geholpen met het ontwerpen en aanmeten van ons nieuwe digitale outfit.

Gewapend met een spiegelreflex en filmcamera heeft Iris alle hoeken van ons kantoor (en ons zelf) op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook voor het bezoeken van onze professionals draaide ze haar hand niet om. Vele fotoshoots, draaidagen en takes verder zijn wij bijzonder blij en trots op het eindresultaat. Dat ze is afgestudeerd met een welverdiende 9 (!) bevestigt dit resultaat.

Iris, wij willen jou namens het hele team nogmaals bedanken voor jouw inzet, doorzettingsvermogen en uitstekende werk. Het was ons een genoegen!