Breaking nieuwe collega

Hoi allemaal! Via deze weg wil ik mezelf graag voorstellen als nieuw lid van het Rochewood-team! Mijn naam is Sjoerd Plantinga, ik ben 29 jaar en woon in Putten. In 2017 ben ik afgestudeerd aan Stenden Hogeschool, hier heb ik het diploma Small Business & Retailmanagement gehaald.

sjoerd

Tijdens mijn opleiding en werk kwam mijn interesse in HR, werving en selectie steeds duidelijker naar voren. Bij Rochewood heb ik de kans gekregen om te starten als recruiter, waar ik erg naar uit kijk! 

In mijn vrije tijd staat reizen op één. Het leuke vind ik vooral het opdoen van nieuwe ervaringen in landen die niet altijd even bekend zijn. Om erachter te komen of het beeld van het land klopt met de werkelijkheid, maar toch ook om op mijn kraskaart zoveel mogelijk landen open te kunnen krassen! Zodoende staat er na elke reis in mijn achterhoofd alweer een nieuwe klaar. Wanneer ik thuis ben ben ik graag met sporten en spellen bezig. Met name het bezoeken van voetbalwedstrijden, maar ook het trainen van een team of zelf voetballen vind ik erg gaaf! Daarnaast vind ik het spelen van bordspellen met vrienden erg leuk, nouja... als ik win dan. 

De komende tijd zal ik met name ervaring op gaan doen door mee te kijken met collega-recruiters, om vanuit hier zelf mijn weg te gaan vinden! Contact opnemen kan altijd: via 06-22011608 of s.plantinga@rochewood.nl. Wie weet spreken we elkaar snel! 

Hartelijke groet,

Sjoerd Plantinga