Breaking nieuwe collega

Hallo (toekomstige) professionals en opdrachtgevers! 2017 start voor mij als een jaar met nieuwe dingen: een nieuwe woning én een nieuwe baan! Op 1 februari ben ik gestart als Projectmanager bij Rochewood. We gaan elkaar vast in de toekomst ontmoeten, maar graag vertel ik alvast kort iets over mezelf.

Breaking: Nieuwe collega

Ik ben Risette Verbeek, 31 lentes jong en woon samen met mijn vriend in Elburg. We kijken ernaar uit om, na maanden van klussen, vanaf komend weekend onze nieuwe woning – op loopafstand van het Hanzestadje - te betrekken. In mijn vrije tijd mag ik graag een groepsles body pump volgen op de sportschool. Ik hou van wandelen en op zonnige dagen fiets ik graag een rondje met de racefiets.

Ik heb bij Zilveren Kruis verschillende functies bekleed en kwam via mijn rol bij Recruitment Achmea in contact met Rochewood. Wat mij direct aansprak aan de organisatie was de oprechtheid en professionaliteit die Rochewood uitstraalt. Toen ik de vacature van Accountmanager op LinkedIn zag, sprak deze mij aan vanwege de combinatie van relatiebeheer met oprechtheid en de verbindende rol. Maar zelf solliciteren, dat was toch wel een brug te ver. Verstand won het van mijn gevoel, ik koos voor veiligheid en zekerheid.

Na twee maanden zag ik de vacature weer voorbijkomen. Wederom werd ik enthousiast bij het lezen van de inspirerende vacaturetekst. Dit was voor mij het moment om naar mijn gevoel te luisteren. Ik trok de stoute schoenen aan en besloot te solliciteren. Een aantal persoonlijke gesprekken bevestigden de wederzijdse klik die er was. Er was aandacht voor mijn kwaliteiten en er werd geluisterd naar mijn wensen. Aan beide kanten werd het enthousiasme groter en kwamen we met elkaar overeen dat ik het Rochewood-team per 1 februari 2017 zou komen versterken.

Mijn eerste werkdag heb ik als een warm welkom ervaren. Ik kijk ernaar uit samen te werken met deze fijne groep mensen en onderdeel te zijn van het hechte Rochewood-team.

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en wat jou beweegt. Ik hoop binnenkort persoonlijk kennis te maken. Mocht je mij al eerder willen bereiken, dan kan dat via 06 10 74 70 80 en r.verbeek@rochewood.nl

Hartelijke groet,

Risette Verbeek