Breaking nieuwe collega

Hallo! Ik ben Peter. Met mijn 39 jaar behoor ik tot de senioren binnen het hartelijke team van Rochewood. Ik woon samen met mijn vriendin Jorieke in het fantastische Utrecht waar we genieten van de vele faciliteiten die de stad biedt. Zo zijn we zodra het zonnetje doorbreekt regelmatig te vinden op de verschillende terrassen en parkjes in de stad.

Breaking: Nieuwe collega

Vanaf kinds af aan trekt het water me al aan. Zo ben ik gaan wedstrijdzwemmen nadat alle zwemdiploma’s waren behaald. En vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het waterpolo, wat ik nog steeds met veel plezier beoefen. Ook op het water ben ik zo nu en dan te vinden. Dan huren we een zeilbootje of een motorboot om lekker rond te dobberen. Mocht ik met Jorieke in de toekomst verhuizen, dan zou een plekje aan het water mijn voorkeur hebben. Helaas is zij meer van het bos. We zullen daar dus nog de juiste modus in moeten vinden. Verder vind ik het leuk om met mijn motor te toeren en ben ik een fervent gamer. Heerlijk om je hoofd even in een andere setting te krijgen. 

Na zeven jaar voor Rabobank als onder andere financieel adviseur gewerkt te hebben, heb ik de stap naar bureau recruitment (werving en selectie) gemaakt buiten de bank. Ik vond daar de verdieping die ik zocht in de interesse in de klant/kandidaat, relatiemanagement en commercie. Vervolgens was de stap naar detachering voor mij een logisch vervolg. Als eerst bij Hoffelijk waar ik de eerste voordelen ten opzichte van werving en selectie mocht ervaren. Zo bouw je met detachering naast een duurzame relatie met je opdrachtgevers ook een relatie op met de mensen die je namens jouw organisatie inzet. 

Dankbaar voor de kans die Hoffelijk mij geboden heeft, had ik besloten een vervolgstap te maken om me verder te kunnen ontwikkelen. In deze fase werd ik vanuit Hoffelijk al geattendeerd op de organisatie van Rochewood. Een leuke professionele organisatie die het goed doet in de markt. En heel toevallig kwam er een vacature voorbij als accountmanager banking bij Rochewood. Ik heb geen moment getwijfeld om mijn cv en motivatie naar Lennard te sturen. We hebben vervolgens een fijne kennismaking gehad en naderhand was mijn gevoel en beeld wat ik van Rochewood had bevestigd. Een professionele organisatie met een leuk team. 

Per 1 april mocht ik starten. Geen grap, maar weer een mooie uitdaging. In de eerste week ben ik hartelijk ontvangen en heb ik met iedereen op kantoor in Harderwijk kennis gemaakt. Uiteraard ben ik ook erg benieuwd naar jullie. We komen elkaar dan ook vast snel tegen. 

Met hartelijke groet, 

Peter Kraaijeveld