Nieuw pand

3-nieuw-pand-Rochewood-Deventerweg
5 foto's

In voorgaande nieuws updates hadden we al diverse keren melding gemaakt van de aanstaande opening van ons nieuwe kantoorpand. Gisteren, 28 november, was het dan zover. Ruim 150 gasten gaven acte de presence.
Onze professionals, die in hun opdrachten zulk goed werk doen, waren in grote getale aanwezig. Hun complimenten over onze uiterst persoonlijke aandacht hebben eens te meer bevestigd dat wij een bedrijf zijn met een geheel eigen gezicht, maar bovenal een bedrijf dat staat voor kwaliteit.

opening-pand-in-harderwijk---martijn-van-scherpenseel
5 foto's

Het hoogtepunt van de avond was het cadeau dat door onze professionals werd aangeboden. Dit gebaar van hen, geeft precies weer wat de atmosfeer is binnen ons bedrijf hetgeen wij koesteren. Ontzettend bedankt voor dit warme gebaar!!

Ook onze opdrachtgevers waren goed vertegenwoordigd waardoor er spontaan een heel interessante mix ontstond van opdrachtgevers/opdrachtnemers met als thema natuurlijk “de opdracht”. Deze directe communicatie was absoluut een meerwaarde. Daarnaast was ook een groot aantal zakenrelaties gekomen waarmee Rochewood, en de bedrijven die hieraan vooraf gingen, een goede relatie mee onderhoudt.

Kortom de opening was een doorslaggevend succes. Dit kwam ook mede door de professionele catering die in handen was van Wim Wamelink “Stijl in Gastvrijheid”. De drankjes en heerlijke hapjes waren zeer aan onze gasten besteed. Wij danken ook collega Daphne Voets voor de voortreffelijke organisatie.

En ons nieuwe kantoor dan? Wij ontvingen heel veel positieve reacties op ons kantoor en de aankleding ervan. Veel licht, kleurrijk en stijlvol was de teneur van de commentaren. Daarnaast hebben wij veel (mondelinge en schriftelijke) reacties gekregen op de persoonlijke cadeaus die wij hebben gegeven.
Wij willen iedereen van harte bedanken voor hun aanwezigheid en uiteraard voor de zee aan bloemen en heerlijke flessen en versnaperingen. Deze krijgen stuk voor stuk een goed doel…

Wij zijn ontzettend trots op ons nieuwe pand en hopen van hieruit nog heel veel interessante projecten en opdrachten te kunnen bemensen. Hoe dan ook, u weet ons vanaf vandaag te vinden…!!

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina.