Kennissessie: Masterclass WGA

Vorige week donderdag hebben we onze eerste kennissessie van dit jaar georganiseerd. En als je vanwege de hoeveelheid aanmeldingen moet uitwijken naar een grotere locatie, dan weet je dat je een boeiend onderwerp te pakken hebt.

Dit keer stond er een masterclass WGA op de agenda. Wederom gehost door Janthony Wielink. Als geen ander kan hij je aan het denken zetten over de verschillen tussen praktijk en theorie betreft schadelastbeheersing en de rol van verzekeraars in het hybride WGA-stelsel. Ook actualiteiten konden niet ontbreken, zoals het voorstel van Commissie Borstlap, verplichte AOV en een minimumtarief voor zzp’ers en de veranderingen omtrent loondoorbetaling bij ziekte.

We sloten de avond af met een interactief kringgesprek. Gevolg? Levendige discussie, ervaringen die werden gedeeld uit verschillende belevingswerelden en op een leuke manier interactie tussen een groep vakspecialisten. Precies wat de bedoeling is van onze kennissessies. Dat de avond positief beleefd werd is terug te zien in de score die is gegeven: gemiddeld 4,3 op een schaal van 1 tot 5. Wat goed ging en beter kan nemen we natuurlijk mee naar onze volgende kennissessies.

Wil jij de volgende keer nou ook graag aanwezig zijn bij een van onze kennissessies? Dat is mogelijk! Per event bepalen we het onderwerp en de exacte doelgroep die we uitnodigen. Om uitgenodigd te worden moeten we elkaar wel kennen. Daarvoor kun je het makkelijkst het volgende doen: