Event Golf4All

13-golf4all-Ruud-Lek-Golf
5 foto's

Afgelopen vrijdag hebben wij met onze professionals genoten op de prachtige golfbanen van Golf4All van sportief spektakel, een barbecue en een drankje. Het bijzondere weer van de dag ervoor in het zuiden van het land was een veelbesproken onderwerp, maar had zich gelukkig ingewisseld voor een heerlijk zomers avondzonnetje.

golf4all-zeewolde---harderwijk---bedrijfsuitje---golfen-flinggolfen-en-fungolf---par3
5 foto's

Waarom het weer van de voorgaande dag in dit geval zo veelbesproken was? Meerdere Rochewood professionals werken in de verzekeringsbranche en staan bijvoorbeeld als adviseur, specialist, schaderegelaar of behandelaar opgesteld om exact dit soort schades te behandelen. Zo zie je maar dat het weer ook inhoudelijk onderwerp van gesprek kan zijn.

Het verkeer was voor een vrijdag onverwacht druk, waardoor het merendeel van de mensen behoorlijk vertraagd was door de verkeersdrukte. Met een iets latere start als gevolg hebben we desondanks volop kunnen genieten van een mooie avond.

Zo hebben een aantal golfliefhebbers (lees: fanatiekelingen) 9-holes gelopen. Onder leiding van één van de pro’s heeft een selecte groep zich gewaagd aan de golfclinic. Een beetje putten, chippen en vooral veel ballen op de driving range weg slaan. Om vervolgens verborgen talent te ontdekken op de Par-3 baan.

Natuurlijk heeft ook Rochewood meerdere voetballiefhebbers in de gelederen. Hiervoor was het ook mogelijk om het spreekwoordelijke ei kwijt te kunnen in een potje Footgolf. Verwachting is dan dat de beste voetballers het minst naar wens presteren en degene met twee linkerbenen de ballen perfect weten te plaatsen. Een verwachting die ook op dit evenement maar eens waar bleek te zijn.

De echte waaghalzen hebben zich gewaagd aan flinggolf. Eigenlijk een mix tussen golf en footgolf waar de golfballen middels een soort lacrosse-achtige sticks richting de hole worden ‘geflinged’.

Na al deze sportieve en intensieve inspanningen (zonder gewonden) heeft het verkoelende drankje en de BBQ ons allen voorzien van een voldaan gevoel en vormde dit een perfecte afsluiting van een leuk evenement. Overigens zijn alle foto's gemaakt door onze huisfotografe Iris te vinden op onze Facebookpagina!

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina.