Event familiedag Dolfinarium

5-dolfijndagje-dolfinarium-dolfijnen-harderwijk-show
5 foto's

Zondag 05 oktober was het dan eindelijk zover. De allereerste Rochewood Familiedag! Om de eerste georganiseerde familiedag meteen tot een succes te maken, hebben we na lang wikken en wegen besloten om een dag Dolfinarium te organiseren. Naast het feit dat het Dolfinarium het enige park in zijn soort is in heel Nederland, is het ook hét visitekaartje van onze mooie stad Harderwijk. Tevens de plek waar we zelf gevestigd zijn.

dolfinarium---zeeleeuw---harderwijk
5 foto's

En zo stonden er zondagochtend ruim 150 Rochewood professionals met het gezin te trappelen om het park te verkennen. Na een kort welkom door Michel Riegen en organisator Daphne Voets en een bijbehorend kopje koffie/thee en een gebakje, kon iedereen vrij het park verkennen.

Walrussen, roggen, bruinvissen, dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen. Aan vreemd uitziende dieren genoeg te zien. Daarnaast worden er de gehele dag shows georganiseerd waar de gasten geïnformeerd en vermaakt worden (de Snorrenshow is een aanrader). De beste show hebben we voor het laatst bewaard. Aan het eind van de dag verzamelde iedereen zich bij de welbekende blauwe koepel om de dolfijnenshow Aqua Bella te aanschouwen onder het genot van een borrel met borrelhap.

En een schouwspel was het zeker! Met een onmiskenbare milieuvriendelijke boodschap op de achtergrond, werden we door de dolfijnentrainers en de beste dolfijnen van het park getrakteerd op een prachtige en vooral spectaculaire show. Daarnaast mocht de gelukkige winnares van onze loting tijdens de show de dolfijnen van dichterbij bekijken. Stoere Fleur Temmink was de gelukkige die met een enorme glimlach op haar gezicht de dolfijnen mocht dirigeren als een volwaardig dolfijnentrainster en een daverend applaus mocht ontvangen van het publiek.

Na de show was het weer tijd om naar huis te gaan en terug te kijken op een geslaagde dag. Alle berichten die we van iedereen hebben ontvangen stellen we ontzettend op prijs! Daarnaast waren alle blije gezichten blijk van het succes van onze eerste Rochewood Familiedag.

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid deze dag en kijken ernaar uit om deze dag volgend jaar te overtreffen!

Bekijk alle foto’s op onze facebook pagina.