Event Champions League

6-champions-league-bal-paspoort-voetbal-beloftes-selectiedag
5 foto's

Met recordtemperaturen achter de rug, en nu al te verdragen, belooft het een mooie zomer te gaan worden! We bespreken de geweldige Champions League Finale van onze WK Pool 2014 prijswinnaar.

John Rondeel is de grote winnaar van de WK Pool van 2014. Hij was daarmee de gelukkige winnaar om met twee personen naar de finale van de Champions League 2014 in Berlijn te gaan. Barcelona en Juventus hebben het daar met elkaar uitgevochten met Barcelona als wellicht terechte winnaar, maar met een strijdbaar Juventus. Natuurlijk hebben wij John gevraagd om een mooi verhaal te schrijven over zijn kampioenenweekend:

"Vrijdagochtend vertrokken we naar Berlijn, om de wedstrijd van het jaar mee te beleven. In de middag kwamen we aan in ons hotel en na het inchecken gingen we op pad om de voetbalkaartjes op te halen. Heel Berlijn ademde voetbal. Van auto-, sportkleding tot biermerk, overal vlaggen en acties om maar mee te feesten met Barcelona of Juventus. Ons hotel was dicht bij de Gedächtniskirche. Ook de plek waar alle Barca-fans zich hadden verzameld. Heel de vrijdag en zaterdag was het een feest van jewelste. Op zaterdag hebben we kort de stad bezichtigd en vroeg in de avond gingen we naar het Olympia-stadion. Wel 50.000,00 Italianen op het plein, na een uur kwamen we in het stadion. Een plek dicht op het veld in het vak van Juventus. Wat een feest, wat een belevenis, wat een fanatisme. Binnen het half uur kenden we alle supporterssongs. De hele wedstrijd hebben we Juve aangemoedigd, maar waren ook onder de indruk van de Messi, Suarez, Neymar en de zijnen. Al met al een heel open wedstrijd, waarin de beleving van het voetbal geweldig was. Dat Barcelona met 3-1 won was (bijna) te voorspellen, maar wat een respect voor Juventus. De zondag na de wedstrijd hebben we nog opnieuw een gedeelte van Berlijn bezichtigd, waarna we huiswaarts keerden’".
Rochewood bedankt voor de onvergetelijke prijs!
John en Tim Rondeel