Verlenging samenwerkingen

Ook dit jaar werken we samen met mooie opdrachtgevers in de financiële wereld. We hebben mooi nieuws te delen over maar liefst drie belangrijke samenwerkingen. In dit bericht lees je alles over de verlenging van onze samenwerking met verzekeraars Achmea en VIVAT.

Hoewel we al vanaf 2011 met elkaar samenwerken, mogen wij ons vanaf 1 april 2017 officieel partner van Achmea noemen als het gaat om het tijdelijk inzetten van onze collega's in tijdelijke opdrachten en projecten. Van (letsel)schadebehandeling tot casemanagement tot zakelijk advies. We gebruiken bewust het woord partner in plaats van leverancier, want onze samenwerking gaat inmiddels veel verder dan dat.

We helpen elkaar continu als het gaat om ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Eens per kwartaal komen we bij elkaar om te sparren over wat er speelt in de markt, waar we kansen zien en ook waar we kunnen bijsturen om de samenwerking te optimaliseren. Daarnaast zorgt de prettige en open samenwerking met Rozhan Omer van Achmea Recruitment ervoor dat ons matchingspercentage bovengemiddeld hoog is en blijft. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Tot de dag van vandaag hebben er 127 van onze collega's bij Achmea gewerkt. In individuele opdrachten, maar ook grotere projecten zoals de conversie BCP-ZeZa, de conversie en integratie van Friesland Bank Assurantiën en recenter de conversie BCP-ZIB voor Achmea Agro. Voor Achmea zijn wij inmiddels ook onmisbaar geworden voor de afdeling Achmea Personen Schade. Een complex en continu veranderend vakgebied waar inmiddels 31 Rochewood-collega’s hun kennis en vaardigheden op het gebied van letselschade hebben ingezet of dat vandaag nog steeds doen.

De samenwerking bevalt dusdanig goed dat we voor 2020 elkaar wederom de hand hebben geschud en de samenwerking hebben verlengd. Onze collega's werken graag bij Achmea als opdrachtgever en voelen zich welkom bij een heel mooi bedrijf die de zaken gewoon goed op orde heeft. Ook dit jaar staan weer mooie doelen op onze agenda. Blijf daarvoor onze vacatures en Linkedin in de gaten te houden!

Al sinds 1 juni 2017 werken wij samen met verzekeraar VIVAT. Initieel voor werving & selectietrajecten (vaste vacatures) wat zich heeft ontwikkeld tot een veel bredere samenwerking. Rond de zomer van 2018 is deze samenwerking tijdelijk geïntensiveerd, toen we werden gevraagd te ondersteunen tijdens de verhuizing van VKN (Volmacht Kantoor Nederland) van Assen naar Amstelveen. Een onrustige tijd waarin het werk niet stil mag komen te liggen.

Resultaat: 14 succesvolle bemiddelingen en een belangrijke positie in het leveren van vast én tijdelijk personeel. Sinds de naderende overname door NN bekend is, neemt de behoefte aan tijdelijke expertise toe. Op dit moment werken er 18 Rochewood-collega’s als flexibele groep specialisten voor de schadetak van VIVAT en ondersteunen zij verschillende afdelingen die hun hulp juist nu goed kunnen gebruiken. Ook voor onze collega’s een bijzonder waardevolle ervaring om op te doen.

Waarom werkt deze samenwerking zo goed? Vooral omdat we alle ruimte krijgen als recruitmentspecialist ons werk te doen. Daarnaast zorgen korte lijnen en snelle procedures voor een uitstekende candidate experience. Dat zorgt mede voor een hoog matchingspercentage en positieve werkbeleving. Met name de samenwerking met recruiter Marloes Mekelenkamp is er eentje volgens het boekje. De goede resultaten zijn beloond met een verlenging van onze samenwerking voor heel 2020. Een duidelijke blijk van wederzijds vertrouwen!

Lees meer
Collega - Lennard