Breaking Rochewood preferred supplier van a.s.r.

Breaking: Rochewood preferred supplier van a.s.r.

April 2017 schreven we al over ons allereerste preferred suppliership ooit. Een mooie bevestiging van een goede samenwerking met verzekeraar Achmea en het resultaat van de uitstekende inzet van de Rochewood-professionals. Nog geen jaar later kunnen we voor de tweede keer een preferred suppliership vieren!

Sinds januari 2015 werken wij samen met verzekeraar a.s.r. en vervullen we allerlei functies en vacatures binnen het bedrijfsonderdeel schade. Vooral op het gebied van (complexe) letselschade en materiële schadebehandeling kunnen we elkaar goed vinden.  Zo goed, dat de samenwerking recent is omgezet naar een preferred suppliership. En daar zijn we heel trots op!

Concreet betekent dit dat wij als voorkeursleverancier vanaf nu als eerste worden ingeschakeld voor beschikbare tijdelijke vacatures voor het bedrijfsonderdeel schade. We gaan dus vooral aan de slag met opdrachten binnen zakelijk en particulier klantadvies, materiële schadebehandeling, letselschadebehandeling en team- en projectmanagement. 

We zijn bijzonder dankbaar richting a.s.r. voor deze mooie kans en het vertrouwen. Nog dankbaarder zijn wij voor het uitstekende werk dat onze Rochewood-professionals al ruim twee jaar voor a.s.r. verrichten. Zoals eerder gezegd blijven we verder vooral doen waar we goed in zijn. Mensen en organisaties blij maken met elkaar!