Breaking Rochewood preferred supplier van Achmea

Augustus 2011 is een bijzondere maand en jaartal in het bestaan Rochewood. Het is namelijk de datum dat wij Rochewood hebben opgericht. De vliegende start die bijna 6 jaar geleden is ingezet, was niet mogelijk geweest zonder onze eerste opdrachtgever: Achmea.

Breaking: Rochewood preferred supplier van Achmea

Via de bemiddeling van twee schadebehandelaars als allereerste Rochewood-professionals heeft Achmea ons vanaf dag één het vertrouwen gegeven om te ondernemen. Vertrouwen dat heeft geleid tot nog veel meer succesvolle bemiddelingen, blije professionals en een meer dan tevreden opdrachtgever.

Inmiddels schrijven wij april 2017. Vol trots en dankbaarheid kunnen wij vertellen dat onze samenwerking met Achmea is opgewaardeerd naar een PREFERRED SUPPLIERSHIP!

De kwaliteit die Achmea graag wil zien van haar partners heeft de doorslag gegeven om tot dit preferred suppliership over te gaan. Kwaliteit waar wij ons samen met onze professionals vol voor inzetten en precies hetgeen waar wij om bekend willen staan.

Wat gaat dit in de dagelijkse praktijk betekenen? Allereerst betekent werken via Rochewood een directe toegang tot Achmea als opdrachtgever. Vacatures en tijdelijke opdrachten gericht op particulier en zakelijk verzekeren zijn voor ons en daarmee voor jou beschikbaar. Ook op het gebied van hypotheken en inkomen verwachten wij meer opdrachten te kunnen gaan vervullen. Tot slot krijgen wij meer ruimte om inhoudelijk verder te gaan om zo nog betere matching te realiseren.

Deze mijlpaal is niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze professionals. Dankzij ieders inzet wordt dit vertrouwen namelijk verdiend. Een woord van dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit preferred suppliership is daarom zeker op zijn plaats. Verder gaan wij gewoon door met waar wij goed in zijn. Mensen en organisaties blij maken met elkaar!