Nieuwe collega

Collega - Marrianne

Hallo allemaal! Mijn naam is Marrianne en ik stel mezelf graag voor als nieuwe collega binnen het Rochewood-team. Met 22 jaar ben ik een van de junioren van het team. Ik kijk er naar uit om heel veel ervaring op te gaan doen in mijn werk bij Rochewood, na het warme welkom binnen het team heb ik hier heel veel zin in.
 
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, geregeld ben ik in het zwembad of de sportschool te vinden. Van waterpolo, wedstrijdzwemmen of gewoon een uurtje fietsen. Ik vind het heerlijk om op deze manier mijn hoofd leeg te maken en conditie op peil te houden. Daarnaast wandel ik graag op de Veluwe, met Putten als woonplaats is dat mijn achtertuin. Graag ben ik met mijn familie en vrienden, regelmatig afspreken met de mensen die mij lief zijn vind ik heel belangrijk. Ik ben altijd in voor een spelletjesavond of op een fijne zomeravond een drankje op het terras. 

In 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding HBO Bedrijfskunde MER. Deze studie heb ik gevolgd in Zwolle Na mijn studie heb ik eerst mijn koffers gepakt om 10 maanden door Australië te backpacken. Ik heb reizen en werken afgewisseld en ben afgelopen mei weer in Nederland terug gekomen. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Met een nieuw begin als recruiter bij Rochewood hoop ik te mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als professional. Wat mijn werk bij Rochewood nou zo leuk maakt? Elke dag is anders. Van het schrijven van vacatureteksten, het voeren van intakegesprekken tot het contact met de professionals.  Nu eerst nog in samenwerking met mijn collega’s, maar gaandeweg zal ik steeds meer zaken zelfstandig op gaan pakken.

Jullie gaan mij dus nog regelmatig tegenkomen. Contact opnemen met mij kan natuurlijk altijd via 06 13 49 89 13 of m.heuvel@rochewood.nl. Wie weet spreken wij elkaar snel!

Hartelijke groet,

Marrianne