Breaking nieuwe collega

Hallo allemaal! Graag introduceer ik mezelf via deze weg officieel als nieuwe werknemer binnen het Rochewood-team. Ik ben Inke Bonhof, wonend te Emst. Met mijn 22 jaar ben ik de jongste binnen het team en waarschijnlijk ook het meest onervaren. Mij werd door Rochewood dé kans geboden om juist die ervaring op te doen. Ik ben inmiddels hartelijk ontvangen en ik kan niet wachten om hier helemaal mijn draai te gaan vinden.

Breaking: Nieuwe collega

In juli 2017 ben ik afgestudeerd voor de master Human Resource Management. Vier jaar lang heb ik gestudeerd in het mooie Groningen, waar ik erg genoten heb van mijn studententijd. Ondanks dat ik de vrijheid van ‘het student zijn’ zeker ga missen, ben ik helemaal klaar voor de volgende stap. Met een mooi begin als medewerker HR-operations bij Rochewood hoop ik mijzelf verder te kunnen ontwikkelen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden. Ook ben ik echt een familiemens. Zo komt de hele familie, inclusief alle neven en nichten, nog regelmatig bij elkaar. Verder vind ik het echt heerlijk om muziek te luisteren en lekker weg te dromen. Ook ben ik een spelletjesfanaat. Van potjes kaarten tot aan een langdurig spel Monopoly, ik doe aan alles even fanatiek mee en ga altijd voor de winst.

Ik kijk ernaar uit om alle Rochewood-professionals te leren kennen. Jullie zullen mij gaandeweg vaker gaan tegenkomen. In eerste instantie werk ik vooral samen met Jarik om alle dossiers up-to-date te houden. Een mailtje of belletje aangaande administratieve zaken kun je dus ook vanaf nu van mij verwachten. Contact opnemen met mij kan natuurlijk ook altijd: 06 48 67 40 23 of i.bonhof@rochewood.nl. Wellicht tot snel!

Hartelijke groet,

Inke