Breaking Nieuwe collega

Ik ben Eveline Bregman, 33 jaar en ik woon in Almere. Per september ben ik begonnen bij Rochewood als Accountmanager en graag stel ik me aan jullie voor.

photo-2019-09-02-15-56-13

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en qua sport doe ik aan tennis. Ik speel mee met de competitie en zojuist heb ik vernomen dat ik me mag inschrijven voor de Masters #happyme. Na het behalen van mijn opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik 9 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling in het MKB Segment. Ik ben van nature nieuwsgierig ingesteld en zal deze aankomende periode dan ook benutten om zoveel mogelijk te weten te komen over de opdrachtgevers en professionals van Rochewood.

Je kan van mij verwachten dat ik als Accountmanager zowel voor de opdrachtgevers als de professional een sparringpartner ben. Voor de professional zal ik stilstaan bij het functioneren en de ambities. Voor de opdrachtgevers zal ik de ontwikkelingen goed volgen om een goed advies te kunnen geven. Je zal mij kunnen tegenkomen bij het Event van de toekomst op 10 oktober. Eerder kennis met mij maken? Contact mij op 06-13720213 of e.bregman@rochewood.nl

Tot snel!