Breaking nieuwe collega

Hi all! Mijn naam is Deborah en via deze weg stel ik mezelf graag voor. Allereerst ben ik erg trots op het feit dat ik me mag voegen bij het Rochewood team. Na een warm welkom bij deze zeer professionele organisatie sta ik te springen om aan de slag te gaan.

Breaking: Nieuwe collega

Samen met mijn twee kinderen woon ik in het pittoreske Harderwijk. Een stad die alles heeft. Leuke winkels, fijne restaurants en een boulevard om eindeloos aan te slenteren. Het hele jaar door ben ik regelmatig in de enige strandtent die Harderwijk rijk is te vinden: Walhalla. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Samen op stap, uit eten, naar concerten of op reis. Zo heb ik ooit drie maanden door Zuidoost-Azië gebackpackt en ben ik in Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja geweest. Na de komst van de kinderen heb ik het reizen voortgezet in de vorm van stedentrips. Inmiddels heb ik op deze manier Marrakech, Istanbul, Lissabon, Rome, Londen en Valencia bezocht. Maar het einde van de wishlist is gelukkig nog lang niet in zicht.  

Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik jarenlang in sales gewerkt. Daar heb ik diverse commerciële functies bekleed. Daarna ben ik er wat periodes tussenuit geweest en heb ik me volledig op het moederschap gericht. Ondertussen dacht ik na over de ideale functie. Al snel kwam ik tot de conclusie dat een baan waarbij ik meer mensgericht bezig kan zijn gecombineerd met mijn commerciële ervaring het beste bij me zou passen.

Na ruim een jaar ervaring te hebben opgedaan bij twee verschillende uitzendbureaus zag ik een mooie vacature voorbijkomen van Recruiter bij Rochewood. Naar mijn idee was dat een mooie vervolgstap. Gelukkig dachten zij daar ook zo over en het aantrekkelijke aanbod dat ik kreeg heb ik met beide handen aangegrepen.

Per 21 augustus ben ik gestart als Recruiter binnen team Insurance en ga ik mij samen met Bianca, Lysanne, Ron en Daphne richten op de uitdagingen die deze branche te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Rochewood? Neem dan gerust contact met mij o: 06 22 011 608 of d.olie@rochewood.nl. Wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,

Deborah Olie