Van reorganisatie naar de volgende stap

Je baan verliezen door reorganisatie. Met name de financiële wereld is al tijden in 'beweging'. Wat werkte, werkt nu niet meer en wat gister zo was, is nu alweer achterhaald. Een staat van continue verandering met de nodige impact op de mensen die betrokken zijn.

Als arbeidsbemiddelaar zijn wij inmiddels 7 jaar onderweg. In die jaren hebben wij talloze mensen gesproken en ruim 400 mensen bemiddeld naar een nieuwe baan. Ook mensen die precies in deze situatie waren beland.

De overeenkomst tussen mensen die te maken krijgen met baanverlies en onzekerheid door reorganisatie, is dat ze uiteindelijk toch een mooie stap kunnen zetten naar een nieuwe baan. De een sneller dan de ander. In dezelfde branche en functie of juist iets héél anders. Met veel weerstand en emotie. Of juist met acceptatie, berusting en vertrouwen in de stap verder.

Met onze ervaring en inzichten willen wij mensen die daar behoefte aan hebben, helpen de volgende stap te zetten. Waar die stap ook naartoe gaat. Dit gaan we doen door met jou in gesprek te gaan over een of meerdere onderwerpen. Via dit gesprek hopen we jou tips en inzichten te geven die je echt verder helpen.

Op dinsdag 18 december komen wij op bezoek bij jullie op het kantoor in Assen om deze gesprekken te voeren. Dit kan gaan over meerdere onderwerpen. Als jij interesse hebt over één of meerdere onderwerpen met ons te praten, dan kun jij je aanmelden bij Hielke Merkus. Doe dit wel vóór vrijdag 14 december!