Voor onze nieuwste Masterclass hebben wij Evert-Jeen van der Meer, werkzaam bij Aon Risk Solutions als Industry Director Automotive, gestrikt als spreker. Evert-Jeen neemt ons mee in de toekomst van mobiliteit en de impact daarvan op verzekeringen.

Meld je vóór vrijdag 11 maart aan via het formulier onderaan deze pagina!

Icoon - Robot (75px)

Vervoer wordt steeds autonomer. Maar wie is er verantwoordelijk voor een verkeersongeval? Is dat de bestuurder, de auto en daarmee de autofabrikant, of toch de beheerder van de infrastructuur?  En hoe zit het eigenlijk met de verzekerbaarheid van vliegende auto's, die sneller dan verwacht het luchtruim kiezen?

 

Icoon - Delen (75px)

Het delen van bezit neemt een vlucht. Auto's, scooters en e-bikes worden steeds vaker gedeeld gebruikt. Maar wat voor rol speelt het verschil in rijgedrag van de eigenaren in de verzekeringspremie? Is een gedeeld voertuig wel verzekerbaar en hoe?

Icoon - Vuur 75px

Elektrisch rijden brengt (nieuwe) risico's met zich mee. Zoals brandgevaar in ondergrondse parkeerplaatsen. Wat voor risico's kent de elektrificatie van vervoer nog meer en wat kun je hiermee doen?

Vanuit zijn rol als risicoadviseur, spreker en geregeld als columnist, schetst Evert-Jeen de ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit en de impact daarvan op stakeholders, zoals verzekeraars, gebruikers, fabrikanten en de overheid.

Spreker - Evert-Jeen van der Meer (tekst met afbeelding)
auto-brand

Consumentenprogramma Kassa heeft een aflevering gewijd aan de risico's van laadpalen in ondergrondse parkeerplaatsen. Interessante materie waar Evert-Jeen meer over gaat vertellen.

Bekijk aflevering
  • Elk jaar organiseren wij meerdere Masterclasses (ook wel bekend als kennissessie) voor onze collega's, opdrachtgevers en de mensen in ons netwerk. Dit zijn thematische sessies elk met een goed overwogen onderwerp dat past bij een van onze vakgebieden. Voor elke Masterclass nodigen wij een host (spreker) uit die je aan het denken zet en op een leuke manier waardevolle kennis deelt. Daarnaast zijn de Masterclasses altijd een leuke manier om iedereen die werkt bij of met Rochewood bij elkaar te brengen. Je kunt op een laagdrempelige manier meer van je collega's leren kennen.

  • Deze Masterclass organiseren we offline bij ons op kantoor of op een externe locatie in Harderwijk. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen. De Masterclass is inclusief een compleet verzorgd buffet. Daarnaast is het mogelijk om bij ons kantoor te werken, mocht je verkeersdrukte willen vermijden.

    Ook op locatie houden wij rekening met alle op dat moment geldende corona-maatregelen.

  • Niet om te organiseren, maar zeker wel voor jou om bij te wonen! We organiseren onze Masterclasses om bij te dragen aan kennisdeling, ontwikkeling van onze vakgebieden en omdat we graag mensen bij elkaar brengen, zowel online als offline.

  • Introduce's, zoals collega's, kun je meenemen naar de Masterclass. Als je dat van plan bent, hoeft de introduce zelf niks meer te doen. Meld diegene wel even aan via het aanmeldformulier.

  • Leuk als je erbij bent! Aanmelden is heel eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina. Van de aanmelding krijg je zelf geen bevestigin door. Wel ontvang je voorafgaand aan de Masterclass een herinnering via e-mail of app met daarin instructies en informatie.

Dinsdag 22 maart tussen 18:00 en 20:30 uur
Kantoor Harderwijk of een externe locatie
Inclusief buffet
Introduce's welkom