Masterclass COVID-19 en Verzekering

Voor de tweede keer hebben wij Mop van Tiggele- van der Velde gestrikt voor een Masterclass. Als hoogleraar verzekeringsrecht heeft Mop zich verdiept in het effect van COVID-19 op de verzekeringsbranche. Welke opvallende uitspraken zijn er geweest inzake lopende verzekeringen? Welke maatregelen heeft de verzekeringsbranche getroffen? Laat COVID-19 zich überhaupt verzekeren?

Meld je snel aan via het formulier onderaan deze pagina!

Dinsdag 13 april tussen 19:30 en 20:45 uur

Je kunt vanavond deelnemen aan de Masterclass via onderstaande knop. Je belandt initieel in de lobby van Microsoft Teams. Vanaf 19:30 uur beginnen we en laten wij deelnemers toe tot de Masterclass. Veel plezier!

Deelnemen
Spreker - Mop van Tiggele (4 kolommen)

Als hoogleraar verzekeringsrecht is prof. mr. Mop van Tiggele-van der Velde verbonden aan de Erasmus Universiteit en de Radboud Universiteit. Ze doceert onder andere in de mastervakken aansprakelijkheid en verzekeringsrecht. Daarnaast is ze Raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, Lid van Tuchtcollege NIVRE en was zij één van de sprekers tijdens het aansprakelijkheidsevent van Verbond van Verzekeraars.

Als geen ander is Mop in staat theoretische kaders te vertalen naar de beroepspraktijk. Dat maakt een Masterclass van haar voor verschillende beroepen binnen de verzekeringswereld zo boeiend. Precies daarom hebben we Mop wederom uitgenodigd voor een van onze Masterclasses dit jaar.

  • Elk jaar organiseren wij meerdere Masterclasses (ook wel bekend als kennissessie) voor onze collega's, opdrachtgevers en de mensen in ons netwerk. Dit zijn thematische sessies elk met een goed overwogen onderwerp dat past bij een van onze vakgebieden. Voor elke Masterclass nodigen wij een host (spreker) uit die je aan het denken zet en op een leuke manier waardevolle kennis deelt. Normaal gesproken organiseren we onze Masterclasses offline op een mooie locatie. Vanwege corona hebben wij besloten dit hele jaar alle events online te organiseren.

  • Onze Masterclasses zijn gericht op onze vakgebieden, in dit geval het vakgebied verzekeren. Omdat wij je kennen als specialist in dit vakgebied, nodigen wij je van harte uit voor deze Masterclass.
     

  • We organiseren deze online Masterclass via Microsoft Teams. Dat is ideaal, want je hebt geen account of applicatie nodig om mee te kunnen kijken. Het enige wat je hoeft te doen is op de link te klikken vlak voordat de Masterclass begint. Je belandt dan in een lobby waarna wij iedereen toelaten tot de sessie.

  • Niet om te organiseren, maar om bij te wonen zeker! Het bijwonen van onze Masterclasses is op uitnodiging en volledig gratis. We organiseren onze Masterclasses om bij te dragen aan kennisdeling, ontwikkeling van onze vakgebieden en omdat we graag mensen bij elkaar brengen, zowel online als offline.

  • Leuk dat je erbij bent! Aanmelden is heel eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina. Je ontvangt vlak voor de Masterclass een herinnering via e-mail met daarin de online link.