GoedeDoelenActie 2020

Elk jaar komen we rond de feestdagen persoonlijk even bij jou en je afdeling langs. Natuurlijk om hele fijne feestdagen te wensen, maar ook om op een creatieve manier onze jaarlijkse GoedeDoelenActie onder de aandacht te brengen. Ondanks, en misschien juist in deze tijden, willen we goede doelen blijven steunen. Dat is hard nodig. Daarom hebben we een bedrag van €2000,00 beschikbaar gesteld te verdelen over 3 goede doelen. Jouw stem is bepalend in hoe we dit bedrag precies verdelen. 

Over goed doel

Zet gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje tijdens Opkikkerdagen. Dagen waarop de ziekte even géén hoofdrol speelt en zorg even volledig naar de achtergrond verdwijnen. Van een dagje klimmen als Spider-man tot het bezoeken van een pretpark of samen knutselen of leren mixen als een DJ. Jaarlijks stuurt de stichting ruim 85.000 uur aan vrijwilligerswerk aan.

GoedeDoelenActies

In 2019 hebben wij stemmen opgehaald om een derde doel toe te voegen aan onze actie. Dankzij onze contactpersonen bij TVM en Zicht is Stichting Opkikker toegevoegd aan onze jaarlijkse GoedeDoelenActie en hebben we vorig jaar een mooi bedrag mogen doneren.

Donatie 2020: €880,00
Donatie 2021: Stem op Opkikker!

Over goed doel

Trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Ze geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

GoedeDoelenActies

Sinds 2018 doneren wij jaarlijks aan Stichting Jarige Job. Dankzij onze contactpersonen bij Allianz is deze mooie stichting toegevoegd aan onze jaarlijkse GoedeDoelenActie. In 2020 stond onze vrijwilligersdag gepland, maar hebben we deze helaas moeten annuleren vanwege de eerste corona-uitbraak. We hopen in 2021 onze vrijwilligersdag alsnog in te halen.

Donatie 2019: €1000,00
Donatie 2020: €600,00
Donatie 2021: Stem op Jarige Job!

Over goed doel

Biedt begeleiding, hulp en re-integratie aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte, bijvoorbeeld door een ongeluk, beroerte of hersentumor. Dagelijks helpen betrokken medewerkers, specialisten en vrijwilligers deze mensen en hun omgeving.

GoedeDoelenActies

Al meerdere jaren doneren wij geld en spullen aan Stichting Boogh. Ook hebben we meerdere vrijwilligersdagen doorgebracht samen met de clienten van Boogh Leidsche Rijn. Ook dit jaar willen wij dankzij jouw stem weer een mooi bedrag doneren.

Donatie 2017: €960,00 + vrijwilligersdag
Donatie 2018:
€1000,00 + vrijwilligersdag
Donatie 2019
: €1170,00 + vrijwilligersdag
Donatie 2020: €520,00
Donatie 2021: Stem op Boogh!

Er is meer! Waar we vorig jaar heerlijke Tonyboxes konden delen met jou en je collega's, moeten we het dit jaar vanwege corona iets anders aanpakken. Daarom hebben we iets bedacht dat we online makkelijk kunnen delen, voor jou en je team makkelijk online uitvoerbaar is en ook nog eens een bijdrage levert aan het teamgevoel en de samenwerking.

Wij verloten drie online teamsessies van Teamspeling ter waarde van €600,00. Jij en je team maken kans op één van deze teamsessies door te stemmen op onze GoedeDoelenActie.

Meer over Online Teambuilding