Jij kiest wie wij steunen!

De derde editie van onze GoedeDoelenActie is gestart! Dit jaar hebben we weer drie goede doelen uitgekozen. Elke Tonybox die we uitdelen is €10,00 waard voor het goede doel. We delen er maar liefst 200 uit! Welk deel naar welk doel gaat, dat bepaal jij. Je kunt daarvoor op één van de goede doelen stemmen. Daarnaast kun je ook nog eens een goed doel opgeven voor volgend jaar!

dsc_0046

Biedt begeleiding, hulp en re-integratie aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische ziekte, bijvoorbeeld door een ongeluk, beroerte of hersentumor. Dagelijks helpen betrokken medewerkers, specialisten en vrijwilligers deze mensen en hun omgeving.

Onze vrijwilligersdag RochewoodDOET vindt jaarlijks plaats bij een locatie van Boogh. Daarnaast schenken we geld of spullen dankzij de GoedeDoelenActie. Vorig jaar hebben  we €1.170,00 gedoneerd.

Meer over Boogh

Zet gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje tijdens Opkikkerdagen. Dagen waarop de ziekte even géén hoofdrol speelt en zorg even volledig naar de achtergrond verdwijnen. Van een dagje klimmen als Spider-man tot het bezoeken van een pretpark of samen knutselen of leren mixen als een DJ. Jaarlijks stuurt de stichting ruim 85.000 uur aan vrijwilligerswerk aan. Dit jaar zijn er al 1813 gezinnen geholpen! 

Vorig jaar is Stichting Opkikker twee keer ingezonden, zowel door TVM als Zicht. Dit jaar hebben we daarom de stichting toegevoegd aan onze GoedeDoelenActie.

Meer over Opkikker
GoedeDoelenActie - Stichting Jarige Job

Trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Ze geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Stichting Jarige Job is het winnende doel van de vorige GoedeDoelenActie en ingezonden door het team BI Longtail Personenschade van Allianz. Vorig jaar hebben we €1.000,00 gedoneerd.

Meer over Jarige Job