Familiedag en jubileum 10 jaar Rochewood

Op 23 juni 2021 bestaat Rochewood precies 10 jaar. Een jubileum waar we op een speciale manier bij stilstaan. Samen met jou als gewaardeerde collega. Geheel volgens traditie organiseren we dit najaar weer een echte familiedag. Bedoeld om jou en je naasten een ontspannend dagje uit te geven en even stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal.

In 2011 ziet Rochewood het levenslicht. Aan de keukentafel bedenken Ron, Bianca, Michel en Gert-Jan de naam en wat Rochewood moet gaan worden. Al gauw blijkt de keukentafel niet meer toereikend en biedt een gedeeld bedrijfspand aan de Nobelstraat in Harderwijk uitkomst. De eerste verhuizing. Het eerste jaar vliegt voorbij met de snelle start van de eerste Rochewood-collega's bij Achmea en Rabobank.

Nieuwe opdrachten en collega's volgen ook in 2012. We krijgen de kans ons eerste grote project te draaien. Uitdaging: landelijk Rabobankkantoren (dat waren er toen nog een heleboel) helpen met de conversie van het verzekeringsproduct BedrijvenCompactPolis naar ZekerVanJeZaak. Een grote groep Rochewood-collega's en samenwerkende freelancers rondt de ene na de andere klus af. Intern is Jarik de allereerste collega.

Het BCP/ZeZa-conversieproject loopt nog door in 2013. Ondertussen vragen Achmea en Rabobank ons een projectvoorstel te schrijven voor de conversie van de verzekeringsportefeuille van Friesland Bank Assurantiën. Het grootste project tot dan toe. Ook is 2013 het jaar van de verhuizing naar de Deventerweg. Onze thuisbasis. Niet gek als je bedenkt dat o.a. Lennard, Daphne en Rick er als nieuwste collega's bij komen. De opening vieren we feestelijk met alle collega's, freelancers en relaties.

Er is voor dit jaar geen kenmerkender beeld dan deze boot (hoewel de eerste familiedag heel dicht in de buurt komt). Waarom? De verzekeringsportefeuille van Friesland Bank Assurantiën (FBA) werd dit jaar succesvol geconverteerd. 80.000 verzekeringspolissen, 26 Rochewood-collega's, 21.372 gewerkte uren! Gewapend met paraplu's hebben we de conversie met alle collega's samen afgesloten met een rondvaart door Leeuwarden en een heerljk diner. Onze nieuwste collega en aandeelhouder Jeroen komt ons versterken.

Dankzij succesvolle projecten en opdrachten groeien we harder dan ooit. Qua omzet en opdrachtgevers, maar nog belangrijker: met een heleboel collega's. Ook na de FBA-conversie worden veel van dezelfde collega's ingezet op vervolgopdrachten. Het belang van binding en behoud wordt steeds duidelijker. Het aantal collega's voor Rabobank groeit richting 50. Ook Letselschade wordt een steeds belangrijker vakgebied. Lysanne begint dit jaar als recruiter in ons team.

Een nieuw jaar, een nieuw jasje en tasje. De website en het logo krijgt een grondige make-over. 2016 is verder ook een echt Letseljaar. Niet dat we allemaal een been gebroken hebben, maar omdat het aantal collega's in Letselschade flink groeit. Allianz, a.s.r., Achmea, Axell, Univé en Bovemij. Een hoop (nieuwe) opdrachtgevers om mee te werken. Ook starten we dit jaar ons allereerste traineeship. 4 talenten worden zonder ervaring opgeleid en ingezet voor hypothecair advies binnen Rabobank. Een nieuwe mijlpaal in ons dan 5-jarige bestaan dat we overigens vieren met een familiedag in de Efteling. Intern versterkt Matthew ons als recruiter voor de bancaire opdrachten.

Het jaar van ons eerste preferred suppliership (met Achmea) en Visie 2016. Een al langer aangekondigde reorganisatie en centralisatie binnen Rabobank dient zich aan. De vele opdrachten verplaatsen zich van het lokale bankkantoor naar grotere landelijke expertisetams. Zo helpen we het Centrale Ondersteuningsteam Verzekeren op te zetten in een gloednieuwe pilot. We staan dit jaar ook stil bij onze afhankelijkheden. Samen smeden we plannen om Rochewood nog veel bekender te maken in de markt. Inke versterkt ons als nieuwste collega op de backoffice en Risette als accountmanager.

De focus op andere opdrachtgevers en markten betaalt zich uit in 2018. Zo kan Matthew zich volledig specialiseren in het nieuwe vakgebied Sociale Zekerheid en Verzuim. Ook binnen verzekeraars groeien we hard. Van acceptatie tot (letsel)schadebehandeling tot risico-analyse en advies. We worden zelfs preferred supplier van verzekeraar a.s.r. Steeds meer organisaties ervaren wat een Rochewood-collega kan brengen. We organiseren de familiedag dit jaar in Ouwehands Dierenpark en Marrianne versterkt ons team als recruiter.

100. We bereiken een mijlpaal in ons bestaan. 100 professionals die gelijktijdig een opdracht vervullen via Rochewood. Geen wonder dat we het event dit jaar extra feestelijk aanpakken. Ons Event van de Toekomst trekt een zaal vol relaties en collega's. In Harderwijk organiseren we op een heerlijke zomeravond een heuse speurtocht en zien we veel lachende gezichten. Dit zijn momenten dat je elkaar aankijkt en beseft wat voor moois we in 8 jaar samen hebben opgebouwd.

Het coronajaar. Van een vliegende start naar bijna een jaar deels tot volledig thuiswerken. Toch gaat dat goed. In de zomer bezoeken we 76 collega's persoonljk met een borrelpakket, versturen we 32 freelancers onze nieuwe cadeaubonnen, organiseren we bijpraatwandelingen en zien we elkaar dagelijks op Teams. Zelfs de masterclasses gaan over op online en worden goed bekeken. Met Link Group trekken we een nieuwe opdrachtgever aan waar we iets heel nieuws voor doen. Recruitment as a service, arbeidsmarktcommunicatie. Hoe je het ook wil noemen, nieuwste collega's Joanan en Arlette hebben er hun handen vol aan. Dat smaakt naar meer!

Een jaartje later dan gepland, organiseren we dit jaar weer een familiedag. Een hele speciale, want we vieren ook ons 10-jarig jubileum. Op zondag 3 oktober hebben we een coronaproof dagje Dolfinarium (inclusief diner) geboekt. Jij en je naasten zijn van harte uitgenodigd!

Wie mag er mee?
We houden per gezelschap ongeveer rekening met 2 tot 5 personen. Dat kan je partner zijn, (klein)kinderen of eventueel een neefje/nichtje of beste vriendin/vriendin. Verwacht je een groter gezelschap? Laat het weten via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Ook als freelancer ben je natuurlijk van harte welkom!

Bezoek het Dolfinarium online
  • Geen probleem! Ook dan ben je nog steeds van harte welkom. Wij nodigen iedereen uit die nu bij ons werkt of dat de komende tijd gaat doen. Ook als je tussentijds bij Rochewood vertrekt, zien we je graag op de familiedag.

  • Ook als freelancer ben je natuurlijk van harte welkom op de familiedag. We vragen wel een eigen bijdrage van €20,00 per persoon in je gezelschap (eigen bijdrage voor kinderen onder 18 jaar is €10,00 per persoon). Hiervoor krijg je vrij toegang tot het park (gedurende genoemde tijden), VIP-plekken voor de show en een volledig verzorgd diner.

  • Het Dolfinarium heeft alles corona-proof ingericht. Het park is voorzien van looproutes en ook de binnenruimtes zijn afgestemd op de maatregelen. Verder is het Dolfinarium een overzichtelijk park in de buitenlucht waar er veel ruimte is om te bewegen tussen de dierenverblijven en de speeltuinen.

  • Deels omdat het Dolfinarium is gevestigd in onze stad Harderwijk. Daarnaast hebben we de allereerste familiedag ook georganiseerd in het Dolfinarium. Daar hebben we mooie herinneringen aan. Het leek ons daarom leuk om ter ere van ons 10-jarig jubilieum deze 4e familiedag hier te organiseren.

Datum: Zondag 3 oktober 2021
Start: 14:00 verzamelen bij de poort
Rondleiding (optioneel): 15:00 - 15:45
VIP-show: 16:15 - 17:00
Diner: 17:00 - 19:00 in de Dageraad


Exacte tijden zijn nog onder voorbehoud


Captcha image