Contractvormen

Kom je bij ons werken, dan zijn er verschillende contractvormen mogelijk. Vraagt detachering echt zoveel flexibiliteit? En wat als een opdracht voltooid is? Hoe zit het dan met jouw contract?

Bekijk vacatures

Samen bouwen we aan jouw carrière. Daar past een contract voor (on)bepaalde tijd bij. Een contract voor (on)bepaalde tijd betekent dat je ook bij ons in dienst blijft als er geen opdracht beschikbaar is. Dat geeft ons beiden zekerheid.

Natuurlijk willen we allebei dat je van opdracht naar opdracht gaat. Vooral gezien jouw ontwikkeling, maar ook gezien de financiële risico’s voor ons als werkgever en bemiddelaar. Wij vragen daarom van je dat je minimaal 4 dagen wilt werken, maximaal 1,5 uur kunt reizen en overnacht als dat nodig is.

Overigens doen we niet vaak een beroep op die flexibiliteit. Het kan namelijk zijn dat je al in de buurt woont van een of meerdere opdrachtgevers, je thuis kunt werken of voor langere tijd in één opdracht werkt.

Daarnaast kunnen we een projectcontract overeenkomen. Je gaat een contract aan voor een specifieke opdracht of een project. Loopt de opdracht af, dan eindigt ook jouw contract. Een projectcontract heeft een maximale looptijd van 12 maanden, maar kan dus ook na 2 of 5 maanden aflopen.

Een projectcontract heeft voor jou als voordeel dat je selectiever kunt zijn in de opdracht die je gaat doen. Wil je bijvoorbeeld niet meer dan 3 dagen werken of is je reisbereidheid beperkt, dan kan een projectcontract beter bij je passen. Zo kun je toch werken in de detachering zonder dat het meer flexibiliteit van je vraagt dan je kunt geven.