Arbeidsvoorwaarden

Kom je bij ons werken dan kun je vertrouwen op heldere arbeidsvoorwaarden. Wat deze allemaal zijn? Dat leggen we je graag uit.

Bekijk vacatures

Of je nu op projectbasis bij ons werkt, of in vaste dienst. Je krijgt elke maand salaris gebaseerd op het aantal uren dat we met elkaar hebben afgesproken. Om precies te zijn de 25ste van de maand. Valt deze dag in het weekend? Dan krijg je voor het weekend nog jouw salaris.

Salaris gewoon duidelijk
Omdat een marktconform salaris jou (en ons) niks zegt, vertellen wij gewoon wat je gaat verdienen. Je leest in elke vacature wat de salarisrange is. Salarissen bepalen we per vacature, omdat we geregeld met verschillende organisaties werken.

Wij willen jou belonen voor je inzet. Daarom spaar je elk uur dat je werkt voor een periodieke bonus. En die geldt voor iedereen. Voor elke 600 uur dat jij werkt, krijg je €1000 bruto extra. Werk je fulltime? Dan kun je deze bonus drie keer in een jaar halen!

Werk je bij ons fulltime? Dan heb je elk jaar 25 betaalde vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Die hoef je overigens niet geleidelijk op te bouwen, waardoor het niet uitmaakt wanneer je in het jaar bij ons begint. Werk je overigens meer in een maand dan we hebben afgesproken? Dan bouw je extra verlof op of kun je dit uitbetaald krijgen. De keuze is aan jou!

Werk je in de detachering, dan hoort daar vanzelfsprekend een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden bij. Volledig vrij te kiezen! Te beginnen met jouw werkdagen die meestal flexibel te bepalen zijn. Juist in de detachering is het prima mogelijk je werkweek optimaal in te richten zodat je werk-privé balans ook daadwerkelijk in balans blijft. Steeds meer organisaties bieden daarnaast de mogelijkheid thuis te werken. Ook onze opdrachtgevers. Wie zegt dat detacheren gelijkstaat aan veel reistijd? Je hebt nog veel meer te kiezen:

  • Om je ontwikkeling extra te stimuleren, verhogen wij je prestatiebeloning met 20% als je deze besteedt aan opleidingen.
  • Wil je graag een goed doel naar keuze steunen door je prestatiebeloning belastingvrij te laten schenken? Ook dat kan!
  • Jouw vakantiedagen zijn flexibel samen te stellen. Zo kun je maximaal 5 vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris.
  • Het opbouwen van pensioen is flexibel. Zo kun je de eerste 26 weken ervoor kiezen geen pensioen op te bouwen tegen 5% extra salaris.
  • Kun je een duwtje in de rug geruiken om te gaan sporten? Via Bedrijfsfitness kun je zo tot 50% goedkoper sporten in een van de aangesloten sportscholen in Nederland.
  • Als je bij ons werkt kun je profiteren van korting op je zorgverzekering via Zilveren Kruis en korting op je (particuliere) schadeverzekeringen via Centraal Beheer Achmea.

Tenzij je lopend of fietsend naar je werk gaat, reis je voor jouw werk met de auto, het openbaar vervoer of een combinatie als dat het beste uitkomt. Voor beide varianten hebben wij een goede reiskostenregeling. Zo krijg je een onbeperkte reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) als je met jouw eigen auto reist of een NS-Businesscard als je met het ov reist.

Een andere mogelijkheid is jouw eigen leaseauto. Ideaal als je wekelijks veel kilometers maakt en geregeld werkt op verschillende locaties. Afhankelijk van wat jij wilt, kun je deze zowel zakelijk als privé rijden. Vind jij een leaseauto interessant? Dan gaan we daarover met je in gesprek.

Als jij liever overnacht in de buurt van je werk, dan regelen wij dit voor je. Bijvoorbeeld om de reistijd flink te verkorten of omdat jij liever je energie in andere dingen steekt dan autorijden. In overleg met jou regelen wij een hotel of B&B inclusief ontbijt. Daarnaast vergoeden wij jouw diner tot maximaal €15 per dag.

Als Rochewood-professional ben je aangemeld voor de plusregeling van StiPP. Dit betekent dat je vanaf dag één al pensioen opbouwt! De plusregeling is een beschikbare premieregeling. Elke maand wordt er door StiPP geld op jouw beleggingsrekening gestort. Samen met het rendement is dit jouw pensioenkapitaal.

Rochewood-professionals werken door het hele land bij allerlei organisaties. Dat betekent dat je jouw collega’s niet dagelijks ziet of spreekt. Om het Rochewood-gevoel te houden en te versterken, proberen wij elk kwartaal de hele club bij elkaar te brengen door het organiseren van kennissessies, uitjes en evenementen. Wat dacht je van evenementen als onze familiedag in het Dolfinarium en de Efteling of sprekers als Jos Burgers en Gerard Tertoolen?