Bekijk actueel aanbod

Recruitmentspecialist casemanagement en sociale zekerheid

  • Harderwijk
  • Sociale zekerheid, Recruitment & Consultancy
  • €2750-3600 (36 uur)
  • 28, 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vacature voor ons team in Harderwijk voor minimaal 28 uur per week. Ervaring als recruitmentspecialist is niet nodig omdat we je graag het vak leren op onze eigen manier.

De waarde van werk. Het is voor iedereen anders. Als recruitmentspecialist begrijp jij dat. Motieven en drijfveren weet jij naar boven te halen in jouw gesprekken en te vertalen naar loopbaanadvies. 

Team - Sociale zekerheid 1 (tekst met afbeelding)

Als Recruitmentspecialist heb je verstand van de arbeidsmarkt, de casemanagementbranche, mensen en hun ambities. Daarmee maak jij het verschil richting de professionals die in de huidige markt echt niet zitten te wachten op ‘platte’ recruitmentgesprekken.

Hoe je dat doet?

 • Wij gaan je helpen specialist te worden, zodat je in staat bent professionals te adviseren over de best te zetten stap in hun loopbaan. Je wordt ingewerkt door Lysanne, onze Recruitmentspecialist op het segment casemanagement. Het inwerktraject is maatwerk. We beoordelen samen wat voor jou nodig is. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoudelijke kennis maar ook naar de vaardigheden die je moet inzetten om een volwaardig gesprekspartner te zijn.

 • Ons werk als Recruitmentspecialist is allesbehalve ‘gaan voor snel resultaat’. We werken in een commerciële wereld waarin we juist het verschil maken met onze betrokkenheid en duidelijkheid. Onze recruitmenttrajecten duren weken, maanden en soms zelfs jaren. Het wisselen van een baan is iets wat je niet zomaar doet. Daarom zijn onze trajecten zorgvuldig en met aandacht voor het individu en zijn of haar wensen.

 • Je bouwt aan een netwerk vol interessante kandidaten die jij in de toekomst gaat helpen! Je begrijpt dat het nodig is met onze doelgroep in contact te komen, te zijn en te blijven en waarom je daarmee uiteindelijk het verschil gaat maken. Hoe je dit doet is voor een groot deel aan jou, al mag je natuurlijk verwachten dat jouw collega’s daar goede ideeën bij hebben.

 • Naast het uitbreiden en onderhouden van jouw netwerk houd je je ook bezig met het uit handen nemen van werving en selectie trajecten voor onze opdrachtgevers. Voor onze klanten ben jij de specialist met kennis die zij vaak zelf niet in huis hebben. Je ben in staat hen een advies te geven waar ze echt iets aan hebben. Denk daarbij aan het bepalen van de doelgroep waarin je gaat werven, de wervingsstrategie en bijbehorende arbeidsmarktcommunicatie. In deze trajecten werk je samen met onze marketeer Judith.
 • We zien potentie in het vakgebied casemanagement en sociale zekerheid. We hebben het afgelopen jaar veel nieuwe collega's mogen verwelkomen en hopen ook in 2023 dit team verder uit te breiden. Om ervoor te zorgen dat we ons werk zorgvuldig kunnen blijven doen willen we ook ons interne team uitbreiden. Per 1 december komt Lindsay als consultant en dan blijft er nog een vacature over, deze! Ben jij onze zesde collega in het team?

 • Ons team in Harderwijk telt (nu nog) dertien collega’s. Onze gemiddelde leeftijd ligt rond 34 jaar. De meeste collega’s zijn naast hun werk ook vader of moeder (of opa) en al langer werkzaam bij Rochewood. We verdelen het dagelijkse werk over recruitmentspecialisten, consultants en de financiële backoffice. Daarnaast hebben we drie ondernemers aan het roer die veel meewerken in het dagelijkse werk.

  Je werkt vooral veel samen met collega's Matthew en Lindsay (consultants), Lysanne (recruitmentspecialist) en Judith (online marketeer). Matthew heeft het vakgebied een aantal jaar geleden opgestart en gaat jou alles leren over ons team casemanagement en sociale zekerheid.

 • Binnen Rochewood is er ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven zoals jij het liefst zou willen. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. Een vastomlijnd loopbaanpad of functiehuis is er niet. Dit past goed bij je als je van jezelf weet wat je belangrijk en leuk vindt in werk. In de (coach)gesprekken hebben we het hier vaak over en denken we met je mee hoe je (nog) meer werkplezier gaat hebben. Uiteraard faciliteren wij opleidingen als je dat graag zou willen.

 • Binnen het vakgebied sociale zekerheid kunnen mensen via Rochewood werken bij verzekeraars en arbodiensten als Achmea, Aegon Arboned, Facilicom en NLG Arbo. Kom je als casemanager inhouse te werken, dan kun je feitelijk bij iedere organisatie die te maken heeft met verzuimend personeel terecht komen. Wel zullen organisaties een bepaalde (grotere) omvang hebben voordat ze besluiten een casemanager inhouse in te huren.

Als werkgever en bemiddelaar bouwen we aan carrières en zijn we partners in werk. Zo kunnen opdrachtgevers één of meerdere van onze meer dan 100 collega’s gedetacheerd inhuren voor tijdelijke opdrachten. Daarnaast bemiddelen we vakbekwame freelancers en bieden we recruitmentmarketing voor het helpen invullen van vaste vacatures. We zijn gespecialiseerd in de branches letselschade, verzekeringen en sociale zekerheid.

Meer over Rochewood

Als hecht team bouwen we samen verder aan ons mooie bedrijf. Daarom is er geen hiërarchie, (heel) veel ruimte voor eigen ideeën en vrijheid om te werken op de manier die goed bij je past. Zo kun je de helft van je werkweek thuiswerken en staat pingpong, de voetbaltafel of een goede wandeling altijd klaar.

Rochewood 2 (kleurblok met afbeelding vacature)
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €2750-3600 (36 uur)
 • Bonus Bij start een garantiecommissie, aansluitend neem je deel aan de winstdelings- of SAR-regeling
 • Reiskostenvergoeding Leaseauto
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken bij Stichting Communicatie
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2,15 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Werkervaring in de arbeidsbemiddeling of in de branche sociale zekerheid; bijvoorbeeld als casemanager, verzuimspecialist of verzuimmedewerker
 • Beschikbaarheid 28, 32 of 36 uur
 • We zijn benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

 • Het eerste gesprek voer je met Marrianne of Lysanne (recruitmentspecialist) en Lennard of Dennis (managing partners). Het eerste gesprek gaat over de vacature, jouw drijfveren, motivatie en ervaringen. 

  In het tweede gesprek staan we stil bij de perspectieven voor jou binnen Rochewood. Wat kan je verwachten van het werken bij Rochewood en past dit bij jouw ambities? Ook is er natuurlijk genoeg tijd om de vragen die je nog hebt te beantwoorden.

 • Allebei enthousiast!? Dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten dat aansluit bij de voorwaarden die je in deze vacature hebt gelezen

 • Welkom bij Rochewood nieuwe collega! Na akkoord maken we een afspraak om jouw contract te komen tekenen. Hier maken we natuurlijk een feestelijk momentje van. Dan tellen we af tot jouw eerste werkdag bij Rochewood. In de tussentijd maken wij een inwerkplan zodat je de eerste weken lekker aan de slag kunt.

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade, Casemanagement en Schadebehandeling
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl