Consultant team schadebehandeling

  • Harderwijk
  • Verzekeringen, Recruitment & Consultancy
  • €2900-3600 (36 uur)
  • 28, 32 of 36 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo, Wo


Dit is een vacature voor ons Rochewood-team voor minimaal 28 uur per week. Ervaring als consultant is niet nodig omdat we je graag het vak leren op onze eigen manier.

De waarde van werk. Het is voor iedereen anders. Als consultant begrijp jij dat. De motieven en drijfveren van jouw professionals ken je en je zorgt voor de juiste loonbaanbegeleiding. Uiteraard met oog voor onze klanten.

Onze collega’s hebben ieder hun eigen reden om te kiezen voor een loopbaan in dienst bij Rochewood. Voor de één is dat om zich verder te ontwikkelen en verdiepen binnen zijn of haar vakgebied, voor de ander is dit om de lol en de dynamiek te beleven van verschillende opdrachten en opdrachtgevers. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze kiezen voor onze persoonlijke aandacht en begeleiding die we bij Rochewood beloven en waarmaken. Dat is precies jouw functie als consultant.

Hoe je dat doet? Wij gaan je helpen om specialist in jouw vak te worden, zodat je in staat bent professionals te adviseren over de best te zetten stap in hun loopbaan. Je wordt ingewerkt door collega consultants. Het inwerktraject is maatwerk. We beoordelen samen wat voor jou nodig is. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoudelijke kennis maar ook naar de vaardigheden die je moet inzetten om een volwaardig gesprekspartner te zijn.

We werken in een commerciële wereld waarin we juist het verschil maken met onze betrokkenheid en duidelijkheid. Als werkgever zijn wij verantwoordelijk voor de carrière van ruim 100 collega’s. Als consultant team schadebehandeling ben jij verantwoordelijk voor alle schadebehandelaars in dienst van Rochewood. Je adviseert, coacht, begeleidt, ondersteunt en faciliteert onze collega’s op diverse vlakken. Denk aan advisering in opleidingen, het kiezen van opdrachtgevers en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je met alle zorgvuldigheid en aandacht voor het individu.

Je bouwt aan een netwerk met opdrachtgevers die je (in de toekomst) helpt met personeelsvraagstukken. Ook opdrachtgevers stoeien met de krapte in de arbeidsmarkt. Als specialist op dit vlak informeer en adviseer jij hen over onze oplossingen en natuurlijk onze dienstverlening. Hoe je dit doet is voor een groot deel aan jou, al mag je natuurlijk verwachten dat jouw collega’s daar goede ideeën bij hebben. Natuurlijk heb jij het besef dat we ook interessante opdrachten nodig hebben om onze professionals te blijven uitdagen en ben je bereid daar energie in te steken.

Binnen Rochewood is er ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven zoals jij het liefst zou willen. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. Een vastomlijnd loopbaanpad of functiehuis is er niet. Dit past goed bij je als je van jezelf weet wat je belangrijk en leuk vindt in werk. In de (coach)gesprekken hebben we het hier vaak over en denken we met je mee hoe je (nog) meer werkplezier gaat hebben. Uiteraard faciliteren wij opleidingen als je dat graag zou willen.

Ons kantoor in Harderwijk

Ons beleid is dat je de helft van je werkweek thuis mag werken, toch zijn we vaak op kantoor te vinden. We zijn een hecht team dat elkaar graag op kantoor treft. Niet alleen om samen te werken maar ook vanwege de gezelligheid. We mogen namelijk ook heel graag met elkaar borrelen, tafelvoetballen en pingpongen.

_dsf8731
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €2900-3600 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Leaseauto
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Tenminste 3 jaar werkervaring
 • Beschikbaarheid 28, 32 of 36 uur
 • We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. 

 • Het eerste gesprek voer je met een van de recruitmentspecialisten (Marrianne of Lysanne) en een van de managing partners (Lennard of Dennis). Het eerste gesprek gaat over de vacature, jouw drijfveren, motivatie en ervaringen. Na dit gesprek volgt er telefonisch een terugkoppeling of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

 • Het tweede gesprek voer je met een collega consultant en een van de managing partners Lennard of Dennis. Heb je Lennard gesproken in het eerste gesprek? Dan sluit Dennis aan bij de tweede of andersom. In het tweede gesprek staan we stil bij de perspectieven voor jou binnen Rochewood. Wat kan je verwachten van het werken bij Rochewood en past dit bij jouw ambities? Ook is er natuurlijk genoeg tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

 • Zijn we na twee gesprekken allebei overtuigd dat je een goede keuze gaat maken bij Rochewood te komen werken? Dan volgt er een aanbiedingsbrief met de arbeidsvoorwaarden. We nemen het samen grondig door zodat je precies weet waar je volmondig ja op gaat zeggen. 

 • Welkom bij Rochewood nieuwe collega! Na akkoord maken we een afspraak om jouw contract te komen tekenen. Hier maken we natuurlijk een feestelijk momentje van. Dan tellen we af tot jouw eerste werkdag bij Rochewood. In de tussentijd maken wij een inwerkplan zodat je de eerste weken lekker aan de slag kunt gaan. 

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl