Bekijk actueel aanbod

Recruitmentspecialist team letselschade en casemanagement

  • Harderwijk
  • Sociale zekerheid, Recruitment & Consultancy, Letselschade
  • €2600-3400 (36 uur)
  • 28, 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo, Wo


Dit is een vacature voor ons team in Harderwijk voor minimaal 28 uur per week. Ervaring als recruiter is niet nodig omdat we je graag het vak leren op onze eigen manier. 

*Voorkeur voor een functie als Consultant? Bekijk hier onze andere vacature.

De waarde van werk. Het is voor iedereen anders. Als Recruitmentspecialist begrijp jij dat. Motieven en drijfveren weet jij naar boven te halen in jouw gesprekken en te vertalen naar loopbaanadvies. 

Als Recruitmentspecialist heb je verstand van de arbeidsmarkt, de letselschade- en casemanagementbranche, mensen en hun ambities. Daarmee maak jij het verschil richting de professionals die in de huidige markt echt niet zitten te wachten op ‘platte’ recruitmentgesprekken.

Hoe je dat doet? Wij gaan je helpen specialist te worden, zodat je in staat bent professionals te adviseren over de best te zetten stap in hun loopbaan. Je wordt ingewerkt door Lysanne, onze Recruitmentspecialist op de segmenten letselschade en casemanagement. Het inwerktraject is maatwerk. We beoordelen samen wat voor jou nodig is. Daarbij kijken we niet alleen naar de inhoudelijke kennis maar ook naar de vaardigheden die je moet inzetten om een volwaardig gesprekspartner te zijn.

Ons werk als Recruitmentspecialist is allesbehalve ‘gaan voor snel resultaat’. We werken in een commerciële wereld waarin we juist het verschil maken met onze betrokkenheid en duidelijkheid. Onze recruitmenttrajecten duren weken, maanden en soms zelfs jaren. Het wisselen van een baan is iets wat je niet zomaar doet. Daarom zijn onze trajecten zorgvuldig en met aandacht voor het individu en zijn of haar wensen.

Je bouwt aan een netwerk vol interessante kandidaten die jij in de toekomst gaat helpen! Je begrijpt dat het nodig is met onze doelgroep in contact te komen, te zijn en te blijven en waarom je daarmee uiteindelijk het verschil gaat maken. Hoe je dit doet is voor een groot deel aan jou, al mag je natuurlijk verwachten dat jouw collega’s daar goede ideeën bij hebben.

Naast het uitbreiden en onderhouden van jouw netwerk houd je je ook bezig met het uit handen nemen van werving en selectie trajecten voor onze opdrachtgevers. Voor onze klanten ben jij de specialist met kennis die zij vaak zelf niet in huis hebben. Je ben in staat hen een advies te geven waar ze echt iets aan hebben. Denk daarbij aan het bepalen van de doelgroep waarin je gaat werven, de wervingsstrategie en bijbehorende arbeidsmarktcommunicatie. In deze trajecten werk je samen met onze marketeer Rick.

Binnen Rochewood is er ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en mogelijkheden om jouw carrière vorm te geven zoals jij het liefst zou willen. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen. Een vastomlijnd loopbaanpad of functiehuis is er niet. Dit past goed bij je als je van jezelf weet wat je belangrijk en leuk vindt in werk. In de (coach)gesprekken hebben we het hier vaak over en denken we met je mee hoe je (nog) meer werkplezier gaat hebben. Uiteraard faciliteren wij opleidingen als je dat graag zou willen.

Ons kantoor in Harderwijk

Ons beleid is dat je de helft van je werkweek thuis mag werken, toch zijn we vaak op kantoor te vinden. We zijn een hecht team dat elkaar graag op kantoor treft. Niet alleen om samen te werken maar ook vanwege de gezelligheid. We mogen namelijk ook heel graag met elkaar borrelen, tafelvoetballen en pingpongen.

_dsf8731
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €2600-3400 (36 uur)
 • Bonus Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Mogelijkheid opleidingen te volgen, Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo, Wo
 • Kennis en ervaring Tenminste 5 jaar werkervaring
 • Beschikbaarheid 28, 32 of 36 uur
Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl