Bekijk actueel aanbod

Recruitmentspecialist bij Rochewood

  • Harderwijk
  • Recruitment & Consultancy
  • €2600-3000 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Dit is een vaste vacature in het team van Rochewood voor minimaal 32 uur per week. Je hoeft nog geen ervaring te hebben als recruiter, wij leiden je op!

Om in een krappe arbeidsmarkt nieuwe collega’s te vinden, is een goed werving- en selectieproces onmisbaar. Hoe presenteer je jezelf als werkgever? Hoe maak je een goede vacature die aanzet tot solliciteren? En wat moet je doen als jouw ideale kandidaat helemaal niet zoekt naar een nieuwe baan? Als Recruitmentspecialist heb jij de antwoorden.

Dit zijn precies de geheimen die je bij ons gaat leren. Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen aan leuk werk dat motiveert en beloont. Daarnaast helpen wij organisaties aan mensen die goed zijn in wat ze doen. Als recruitmentspecialist combineer je recruitment en online marketing om hiervoor te zorgen.

Het werk dat je doet
Jij wordt de Recruitmentspecialist in een van onze vakgebieden (verzekeringen, letselschade, hypotheken of sociale zekerheid). Dat werkt fijn, omdat je daardoor heel goed weet waar je het over hebt. Geen zorgen! We leren je alles wat je hierover moet weten. Mensen, die het werk daadwerkelijk doen, leren het je ook. Je voert namelijk dagelijks gesprekken over hun werk, loopbaan en wat iemand motiveert te doen wat hij of zij doet. Zo leer je mensen echt begrijpen.

Begrijpen is precies waar jouw werk om draait. Door interesse te tonen, is de ander eerder geneigd je iets te vertellen. Soms blijkt dat een nieuwe baan bij Rochewood heel goed past. Soms is bemiddeling naar werk bij een van onze opdrachtgevers een beter idee. Doordat wij altijd wel tijdelijke en vaste vacatures hebben, heb jij altijd opties om te bespreken.

Die opties heb je altijd in je achterhoofd als je mensen benadert op Linkedin, maar je stuurt zeker geen voorgeschreven berichtjes vol vacatures. Sterker nog, elk bericht schrijf je persoonlijk, zonder vacature. Zo verdiep jij je echt in de persoon en dat is voelbaar. Mensen gaan er eerder door met je in gesprek. Komt het gesprek op gang, dan volgt al snel een (digitaal) sollicitatiegesprek die je zelf voert. Voelen jullie allebei de match? Dan werk je een mooi arbeidsvoorwaardenvoorstel uit. Als ook dat goed gaat, zorgen onze accountmanagers daarna voor de verdere begeleiding richting onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn banken en verzekeraars zoals Achmea, Nationale Nederlanden en a.s.r., advieskantoren, serviceproviders en juridisch dienstverleners.  

Wat je goed kunt
Bij ons ga je recruitment leuk vinden als je gemakkelijk contact legt met mensen die je nog niet kent, goed kunt luisteren én schrijven, verder denkt dan hoe iets lijkt en geduld hebt. Een baan is namelijk niet een paar sokken dat je even koopt. Het kan soms maanden duren voordat die ene kandidaat waar jij al die tijd contact mee onderhoudt, dan toch besluit van baan te wisselen. Het voelt echt goed als je daar belangrijk in bent geweest.

Het team
Het recruitmentteam telt nu nog 3 collega’s: Tessa, Lysanne en Marrianne. Daarnaast hebben we een accounmanagementteam, een online recruitmentmarketeer en een finance team. Omdat we zo min mogelijk hiërarchie willen, kun jij over (bijna) alles meedenken. Wil je nieuwe dingen proberen of meewerken aan projecten? Het kan. Ook opleidingen die je kennis verbreden, zoals gesprekstechnieken, loopbaancoaching, psychologie of marketing zijn mogelijk.

Hoe we samenwerken
Hoewel iedereen z’n eigen werk heeft, werken we ook geregeld met elkaar samen. Zo kan een accountmanager net de opdracht hebben die jij zoekt voor een kandidaat of heb je advies nodig van onze recruitmentmarketeer om een goede advertentiecampagne op te zetten. Belangrijk is dat we elkaar kunnen vinden wanneer dat nodig is. Of je nu thuiswerkt, een potje tafeltennis wilt doen om stoom af te blazen of even buiten een rondje wilt wandelen. Ook buiten werk organiseren we geregeld wat leuks, zoals een borrel of teamuitje.

Gewoon goed geregeld

Lekker kunnen werken en je goed voelen is belangrijk. Daarom hebben we belangrijke dingen gewoon goed geregeld. Zo profiteer je van een thuiswerkvergoeding, onbeperkte reiskostenvergoeding, kun je via Coolblue een ergonomische thuiswerkplek samenstellen, blijf je vitaal met a.s.r. Vitality en krijg je van ons een eigen MacBook en iPhone.

Widget - Detachering 2 (blauw/grijs)
 • Contract Contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris €2600-3000 (36 uur)
 • Bonus Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding, NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling via Aegon + Collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Vakopleidingen Training selectie- en gesprekstechnieken
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue + iPhone + MacBook
 • Diploma Hbo
 • Kennis en ervaring Geen ervaring nodig als recruiter, wel ervaring met (zakelijke) adviesgesprekken met klanten
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. 

 • Het eerste gesprek voer je met Marrianne of Lysanne (recruitmentspecialist) en Lennard of Dennis (managing partners). Het eerste gesprek gaat over de vacature, jouw drijfveren, motivatie en ervaringen. Na dit gesprek hoor je telefonisch of je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek.

 • Het tweede gesprek voer je met een van de consultants en Lennard of Dennis (manging partner). Heb je Lennard gesproken in het eerste gesprek? Dan sluit Dennis aan bij de tweede of andersom. In het tweede gesprek staan we stil bij de perspectieven voor jou binnen Rochewood. Wat kan je verwachten van het werken bij Rochewood en past dit bij jouw ambities? Ook is er natuurlijk genoeg tijd om de vragen die je nog hebt te beantwoorden.

 • Zijn we na twee gesprekken allebei overtuigd dat je een goede keuze gaat maken bij Rochewood te komen werken? Dan volgt er een aanbiedingsbrief met de arbeidsvoorwaarden en ons personeelshandboek. We nemen het samen grondig door zodat je precies weet waar je volmondig ja op gaat zeggen. 

 • Welkom bij Rochewood nieuwe collega! Na akkoord maken we een afspraak om jouw contract te komen tekenen. Hier maken we natuurlijk een feestelijk momentje van. Dan tellen we af tot jouw eerste werkdag bij Rochewood. In de tussentijd maken wij een inwerkplan zodat je de eerste weken lekker aan de slag kunt.

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl