Bekijk actueel aanbod

Administratief ondersteuner hypotheken bij FlexFront

  • Maarssen
  • Hypotheken
  • €2300-2800 (40 uur)
  • 32, 36 of 40 uur
  • Vaste vacature
  • Mbo


Dit is een vaste vacature voor 32, 36 of 40 uur per week bij onze opdrachtgever FlexFront. De vacature is ontstaan vanwege groei van de organisatie.

Video

Je kunt snel verliefd worden op een huis, maar een hypotheek regelen? Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Weet jij wat allemaal?

De afdeling Compleet Dossier Service verzorgt de hypothecaire binnendienst voor een groeiende groep klanten, variërend van kleine onafhankelijke advieskantoren tot een aantal grote ketens in Nederland. Bij dit belangrijke werk komt behoorlijk wat kijken. En jij bent als hulpvaardige collega meer dan welkom!

Het werk dat je doet
Want hoe krijg je een hypotheekdossier foutloos, compleet en op tijd op de juiste plekken? En wat als je 40 tot 50 hypotheekdossiers tegelijkertijd beheert? Om het werk zo goed mogelijk te blijven doen, juist nu de organisatie hard groeit, heeft men bedacht een administratieve ondersteuner als jij aan te nemen. Vooral iemand die het heerlijk vindt te helpen waar dat het hardst nodig is.

Moeten er getekende offertes worden doorgestuurd naar de consument? Staan er dubbele signalen in de agenda’s die verwijderd moeten worden? Kan de digitale werkvoorraad beter worden georganiseerd? Zijn er administratieve foutjes geslopen in de systemen? Liggen er dossiers onnodig stil? Moet de notaris of verzekeraar even gebeld worden? Dit zijn typische situaties waar je dagelijks aan werkt.

Wat je heel goed kunt
Dit werk ga je (heel) leuk vinden als je houdt van organiseren, regelen en helpen. Je loodst namelijk consumenten door een spannend en stressvol proces. Daarnaast help je ook nog collega’s hun werk zo goed mogelijk te doen. Je werkt zelf nauwkeurig en bent iemand die uit zichzelf werk herkent en oppakt. Je hebt in deze functie ook klantcontact via telefoon en e-mail. Werkervaring in de hypothecaire wereld is niet vereist, maar gaat je wel helpen de materie en werkzaamheden sneller te leren.

Het team waarin je werkt
Het team Compleet Dossier Service telt momenteel 21 collega’s die elk gespecialiseerd zijn in een of meerdere klanten. Men werkt weliswaar vanuit een eigen werkvoorraad, maar is als team verantwoordelijk voor een goede afsluiting van de dag. Iedereen helpt elkaar de taken van de dag af te ronden. Het team wordt aangestuurd door een teammanager.

Sinds 1997 is FlexFront als serviceprovider actief in de hypothekenwereld. FlexFront is ook in 2022, voor het zevende jaar op rij, uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland. Dat kan alleen door de beste dienstverlening te bieden en te blijven innoveren. Voor zo’n 1200 advieskantoren en adviseurs is FlexFront een betrokken partner en echte hypothecair kennisexpert. FlexFront is samen met BCMGlobal onderdeel van Link Group.

Werken bij FlexFront

Nathalie en Monique werken samen in het team Compleet Dossier Service. Wat voor werk doen ze precies? Let's talk!

Lees verhaal
BCMGlobal - Marinthe (kleurblok met afbeelding vacature)
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2300-2800 (40 uur)
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p/km tot 90 kilometer per dag
 • Vakantie 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen
 • Pensioen en verzekering Pensioenregeling zonder eigen bijdrage
 • Vakopleidingen Wft-basis, Wft-hypothecair krediet
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement
 • Thuiswerken Thuiswerken
 • Diploma Mbo
 • Kennis en ervaring Ervaring met administratief werk, bij voorkeur gericht op de financiële dienstverlening (geen eis)
 • Beschikbaarheid 32, 36 of 40 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Jouw sollicitatie komt alleen bij Rochewood terecht. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. Positief? Dan maken we alvast telefonisch kennis. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Als je solliciteert of als wij jou benaderen op Linkedin, voer je het eerste gesprek met Rochewood. Onze recruiter gaat met je in gesprek over de vacature, jouw drijfveren, motivatie, kennis en ervaringen. Zijn we beiden enthousiast? Dan stellen we je voor aan FlexFront.  
   

 • Door naar de volgende ronde, dan helpen we je met de voorbereiding. Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling waar je op solliciteert en eventueel een directeur of medewerker. Dit gesprek voer je op kantoor in Maarssen. Het is mogelijk dit gesprek digitaal te voeren. Er is in dit gesprek alle ruimte te ontdekken of jullie goed bij elkaar passen. Daarnaast kun je verwachten dat er vakinhoudelijk het nodige getoetst wordt. Voor sommige functies kan een derde gesprek voor komen.

  Mocht je op enig moment behoefte hebben met Rochewood te overleggen, dan is dit natuurlijk mogelijk.

 • Zien jullie elkaar graag als collega, dan kun je een arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Dit voorstel past binnen de voorwaarden genoemd in deze vacature. We hopen dat je niet lang hoeft na te denken en snel kunt starten in je nieuwe baan.