Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar verkeer zakelijk bij Rochewood

  • Rotterdam
  • Verzekeringen
  • €2700-3500 (36 uur)
  • 32 of 36 uur
  • Vaste vacature
  • Hbo


Samen geven we vorm aan jouw carrière en wissel je tussen verschillende omgevingen. Het kan bij Rochewood!

Verschillende organisaties ontdekken en toch blijven doen wat je vooral goed kunt. Het kan bij Rochewood!

Je behandelt (zakelijke) verkeersschaden en doet dit volledig zelfstandig. Vanaf het moment dat de melding bij jou binnenkomt tot aan de uiteindelijke afwikkeling. Daar waar mogelijk regel je de schade effectief en efficiënt via OVS. In de behandeling ben je zelf verantwoordelijk voor het hele proces, beoordeel je de polisdekking en aansprakelijkheid. Je bepaalt zelf wanneer het nodig is een externe deskundige in te schakelen en houdt in het hele traject de betrokken partijen op de hoogte.  

Context
Bij extreme weersomstandigheden of in vakantieperiodes waarin heel Nederland er weer op uittrekt met de auto, kunnen we samen wel voorspellen dat de schadeclaims gaan toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Om er samen met de schadeafdeling voor te zorgen dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen achterstanden ontstaan. 

Waar je gaat werken
Gemiddeld duren jouw opdrachten 9 maanden. Soms weet je al maanden van tevoren wat je volgende opdracht gaat worden. Bijvoorbeeld omdat je ergens een Schadebehandelaar gaat vervangen die met verlof gaat. Het komt ook voor dat opdrachtgevers onverwachts versterking op korte termijn nodig hebben. We zorgen er samen voor dat je het tenminste 1 maand van tevoren weet. Organisaties waar jij opdrachten kunt verwachten zijn: Achmea, a.s.r., AON, Allianz, Nationale Nederlanden, Marsh of Victor insurance.

Jouw ontwikkeling
Bij Rochewood werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar. Zo volg je naast je opdracht ook diverse vakopleidingen. Om te beginnen zorgen we er samen voor dat je in het bezit bent en blijft van geldige Wft-diploma’s. Daarnaast beoordelen we samen welke vakopleiding goed is om te volgen. Ga je voor een volledige branchediploma motorrijtuigenverzekeringen, of de module ‘het verzekeren van motorrijtuigrisico’s’ of toch de module ‘de WAM in de praktijk’?

Team
Je bent onderdeel van het Schadebehandelingsteam van Rochewood. Jouw collega’s zijn allemaal vakgenoten met een specialisme op motorrijtuigen, brand en/of aansprakelijkheid. Tijdens events en masterclasses kom je hen (online) tegen. Daarnaast kan het voor komen dat je samen met een Rochewood-collega bij dezelfde opdrachtgever werkt. Als je als Schadebehandelaar zakelijke verkeersschades werkt is de kans groot dat jouw vaste contactpersoon Lennard is. Hij is degene die met jou spreekt over je ambitie en je adviseert over welke stappen je het best kunt zetten om jouw carrièredoel te bereiken.

Via Rochewood kom je nog eens ergens. We werken samen met meer dan 35 verschillende opdrachtgevers in Nederland. We vinden samen met jou ongetwijfeld de juiste match. Het is ook nog eens goed voor jouw netwerk. Wedden dat je straks weer met een glimlach aan het werk gaat?

Werken bij Rochewood
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2700-3500 (36 uur)
 • Bonus €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Reiskostenvergoeding Onbegrensd €0,19 p/km (auto), NS Businesscard (ov), Leasefiets
 • Loopbaanpad Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: de keuze voor onbegrensd studiebudget + een werkweek aan studie-uren + toegang tot onze vakopleidingen
 • Vakantie 22,5 dagen + 8,33% vakantiegeld + vakantiedagen bijkopen of verkopen
 • Pensioen en verzekering PensioenPlus via StiPP + Collectiviteitskorting op zorg- en schadeverzekeringen
 • Vakopleidingen Bij verlenging met een contract voor onbepaalde tijd: toegang tot onze vakopleidingen, Jaarlijks tot €500 vrij te besteden voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Wft en inzetbaarheid PA/PE abonnement + Lidmaatschap PIV/RSC (optioneel) + €500 budget per jaar voor jouw duurzame inzetbaarheid
 • Kennis en vitaliteit Toegang tot onze (online) masterclasses en kennissessies + 50% korting op sportabonnement + deelname aan a.s.r. Vitality
 • Thuiswerken €2 per dag thuiswerkvergoeding + volledig ergonomische thuiswerkplek via Coolblue, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier, Wft-schade zakelijk
 • Kennis en ervaring Werkervaring als Schadebehandelaar met het specialisme zakelijke verkeersschade
 • Beschikbaarheid 32 of 36 uur
 • Solliciteren is zo gepiept. We vragen geen motivatiebrief van je, maar zijn wel benieuwd naar jouw cv en antwoorden op onze drie sollicitatievragen. Binnen vijf werkdagen krijg je van ons een persoonlijke reactie. In het beste geval maken we telefonisch kennis met elkaar en plannen we een sollicitatiegesprek in. Minder positief? Ook dan krijg je van ons een reactie met onderbouwing. Waar mogelijk kijken we samen met jou of andere vacatures bij je passen.

 • Het eerste gesprek voer je met onze recruiter Lysanne. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Harderwijk of we plannen een online afspraak in via Microsoft Teams. Het eerste gesprek gaat over wie jij bent. We praten samen over jouw ervaringen en ambities, en beoordelen of Rochewood bij jou past en andersom. Na dit gesprek voeren we aanvullend referentieonderzoek uit.

 • Zien we de samenwerking zitten, dan kun je een passend en uitgebreid arbeidsvoorwaardenvoorstel verwachten. Zijn we het daarover eens, dan bouwen we jouw eigen Rochewood cv en presenteren we je aan onze opdrachtgevers. Jij weet altijd precies wie dat zijn. Elk gesprek bereiden we samen voor.

  Het kan zijn dat je jouw contract ofwel tekent voordat je hebt gesproken met opdrachtgevers of daarna en dus al zeker weet wat je gaat doen.

 • Je hebt een belangrijke keuze gemaakt en dat mag best gevierd worden. De ondertekening van jouw contract is dan ook een feestje! Op kantoor ontmoet je meerdere collega’s en word je volledig meegenomen in alles dat je moet weten. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar je eerste echte werkdag. Veel succes!

Lysanne Burgmeijer
Recruitmentspecialist team Letselschade en Casemanagement
t
06 12 75 42 85
e
lysanne@rochewood.nl